Jamieson Multi 100% Complete multivitamini in minerali za odrasle, 60 tablet + GRATIS C 500 mg, 4 tablete

<p><strong>Jamieson Multi 100% Complete multivitamini in minerali za odrasle so žvečljivi bomboni oziroma prehransko dopolnilo z naravnimi sladili.</strong></p>

Jamieson Multi 100% Complete multivitamini in minerali za odrasle so žvečljivi bomboni oziroma prehransko dopolnilo z naravnimi sladili.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
529061 28251

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Nina **** 17. 10. 2017 20:35
S temi multivitaminskimi tabletami za odrasle sicer še nimam dolgotrajnih izkušenj, vendar je prvi v... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Jamieson Multi 100% Complete multivitamini in minerali za odrasle za odrasle so žvečljivi bomboni oziroma prehransko dopolnilo z naravnimi sladili. Jamieson predstavlja okusen in kakovosten spekter multivitaminov in mineralov v obliki bombonov za odrasle. Izredno kakovostna naravna sestava v samo enem bombonu na dan zagotavlja enostaven in okusen način, da pridobite gorivo in oskrbite svoje telo z vitamini in minerali, ki jih potrebujete za aktivno življenje. Okusno in koristno hkrati! Maksimalno moč prehranskega dopolnila tako zagotavlja spekter esencialnih hranil s sinergično kombinacijo 14 vitaminov in 10 mineralov.

Jamieson Multi 100% Complete multivitamini za odrasle so preprost način, da zadovoljite 100% dnevne potrebe vitamina vašega telesa. Z uporabo prehranskega dopolnila ste lahko prepričani, da boste dobili 100% ali več vitaminov, ki jih vaše telo potrebuje vsak dan!

Navodila za uporabo Multi 100% Complete formule

Odrasli:
Prežvečite 1 tableto dnevno sočasno z obrokom. Prehransko dopolnilo jemljite nekaj ur pred ali po jemanju drugih zdravil. Shranjujte med 15 ° C in 25 ° C, na varnem mestu od otrok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jamieson Jamieson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov