x
Vse kategorije
Jasmin normal sensitive higienski vložki, 10 vložkov
Jasmin normal sensitive higienski vložki, 10 vložkov
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Jasmin normal sensitive higienski vložki, 10 vložkov

Proizvajalec: Tosama
Tanki higienski vložki Jasmin so damski higienski vložki z zavihki normalne dolžine in so namenjeni srednje močni menstruaciji.
Cena: 2,39 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Katarina*** | 16. 06. 2012 02:00
/
Tanki,super vpojni vložki.Ne dražijo kože,so ravno pravšnje velikosti. Pakirani so posamično,tako da jih imamo lahko vedno s sabo.Zelo zadovoljna!

Opis

Tanki higienski vložki Jasmin:

- so damski higienski vložki z zavihki,
- imajo normalno dolžino,
- so namenjeni srednje močni menstruaciji.

Lastnosti:

zgornja tekstilna površina je mehka, vpojna in zagotavlja nežen dotik s kožo.

Uporaba:

primerni so za vse ženske, tudi za tiste, ki se srečujejo z alergijami in vnetji.

Tosama produkti za osebno higieno

Izdelki za osebno nego so so narejeni iz 100-odstotnega bombaža, so dermatološko testirani, ne dražijo kože in so primerni tudi za občutljivo kožo zaradi svoje mehkobe in regenerativnega učinka.

Program Tosama osebne higiena je sestavljen iz linije izdelkov, ki zajemajo štiri segmente izdelkov za osebno higieno: tampone, ultra tanke higienske vložke, dnevne ščitnike pereila in dnevne higienske vložke. široka paleta izdelkov zajema celoten menstruacijski ciklus, zagotavlja zanesljivost, brezskrbno gibanje, udobje in svežino.

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Koliko vlaknin potrebujemo? Ameriška akademija znanosti priporoča 21 g na dan za ženske, stare 51 let in več, in 30 g za moške, stare 51 in več. Vaš prehranski cilj za dolgo življenje: najmanj 3 enote polnozmatih žit na dan. To bo skupaj s polnim krožnikom sadja in zelenjave pomagalo doseči zaželeno raven.

Največ koristi za zdravje dobite, če uživate vlaknine iz različnih virov, pravijo francoski raziskovalci, ki so analizirali prehrano in zdravje 6000 ljudi. Ugotovili so, da polnozrnata žita najbolje delujejo za nadzor telesne teže, zniževanje krvnega tlaka in zmanjševanje homocisteina, snovi v krvnem obtoku, ki ogroža srce.

Sadje uravnava trebušno maščevje in znižuje krvni tlak (delno tudi po zaslugi vlaknin v majhnih semenih jagodičja). Zelenjava znižuje krvni tlak in homocistein. Vlaknine v oreških pa imajo najmočnejši učinek na nadzor telesne teže, maščevja okoli pasu in krvnega sladkorja.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Razkužilo za rane, 50 mL

4,47 €

Jasmin vlažni robčki, 25 robčkov

2,89 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.