Kana v prahu z odtenkom rjave barve, 100 g

Poosebi vašo pričesko in za daljši čas obogati sijaj vaših las. Poosebi vašo pričesko in za daljši čas obogati sijaj vaših las.
901806 14650

Ocene in mnenja

Opis

Rastlinska barva v prahu na osnovi naravne kane in rastlinskih izvlečkov. Poosebi vašo pričesko in za daljši čas obogati sijaj vaših las. NE BELI LAS.

Kana slovi že od starega veka dalje zaradi svojih lastnosti. Lase varuje pred zunanjimi vplivi, jih okrepi in jim daje gibkost, lesk in večji volumen. BREZBARVNA KANA neguje vaše lase in jih ne obarva.

Barve:

Kostanjevo rjava, bakreno rdeča, mahagoni, rdečkasto rjava, rjava, črna.
NE VSEBUJE OKSIDANTA IN AMONJAKA!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Metljaji in gliste imajo prebavni trakt, trakulje pa hrano sprejemajo skozi celotno površino telesa. Metljaji se hranijo s krvjo, limfo, celicami in tkivnim detritusom. Trakulje sprejemajo hrano iz črevesne tekočine, v kateri živijo. Nekatere gliste se hranijo izključno s krvjo, druge s tkivi. Helminti so fakultativni anaerobi. Za presnov o hrane imajo zapleten encimski sistem. Čeprav se encimska aktivnost helmintov v zadnjih letih dejavno proučuje, to področje še ni dovolj raziskano. Večje poznavanje fiziologije in biokemije helmintov bi pripomoglo pri iskanju še učinkovitejših zdravil, antihelmintikov.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Venera kozmetika Venera kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja