Kinesio Pre-Cut protibolečinski elastični trak za zapestje
Kinesio Pre-Cut protibolečinski elastični trak za zapestje
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Kinesio Pre-Cut protibolečinski elastični trak za zapestje

Proizvajalec: Kinesio
Kinesio trakovi so učinkoviti pri zmanjševanju bolečin in opori mišicam. Omenjeni pa deluje predvsem na področju zapestja!
Cena: 7,78 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenlajšanje bolečine, bolečina
Delovanjelajšanje bolečine
Težavabolečina
Tip izdelkakinesio

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Kinesio trakovi so učinkoviti pri zmanjševanju bolečin in opori mišicam. Omenjeni pa deluje predvsem na področju zapestja!
Namenjeni so za aplikacijo na šestih najbolj tipičnih mestih, kjer se lahko pojavlja bolečina: hrbet, vrat, rama, koleno, zapestje, stopalo. Kinesio metode dandanes uporablja vse več ljudi!

Na splošno se Kinesio trakovi uporabljajo pri sledečih bolečinah:

• pri akutnih bolečinah ob poškodbah mišic, pri napetosti v mišicah, pri edemu mišic, pri atrofiranih in oslabelih mišicah, pa tudi pri kroničnih bolečinah v mišicah,
• ko bolečina izvira iz vnetja perifernih živcev,
• pri bolečinah zaradi neustreznega položaja (za računalnikom, v avtu, v postelji) ali zaradi neustreznega giba – torej tipične bolečine v križu, vratu, rami,
• pri bolečih mišicah zaradi preobremenitve le-teh.
• pri bolečinah v mišicah, ki so posledica izpostavljenosti klima napravam ali prepihu.

Kinesio trakovi obstajajo v več barvnih odtenkih in so namenjeni izključno ločevanju zaporedja nanosov kinesio trakov. Kinesio metode lepljenja izvirajo s področja Japonske!

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj je bolečina?

Bolečina je signal v vašem živčnem sistemu, da je morda kaj narobe. To je neprijeten občutek, na primer zbadanje, mravljinčenje, pik, opeklina ali bolečina. Bolečina je lahko ostra ali topa. Lahko pride in gre ali pa se pojavlja nenehno - kronična bolečina. Bolečino lahko občutite na enem predelu telesa, na primer na hrbtu, trebuhu, prsih, medenici, ali bolečino občutite kar v celotnem telesu.

Bolečina je lahko v pomoč pri diagnosticiranju težave. Če nikoli niste čutili bolečine, se lahko celo zelo resno poškodujete, ne da bi to vedeli, ali pa se tega celo ne zavedate. 

Obstajata dve vrsti bolečine: akutna in kronična. Akutna bolečina se običajno pojavi nenadoma zaradi bolezni, poškodbe ali vnetja. Pogosto jo je mogoče enostavno diagnosticirati in zdraviti. Ponavadi mine, čeprav se včasih lahko spremeni v kronično bolečino. Kronična bolečina traja dlje časa in lahko povzroči hude težave.

Bolečine ni vedno mogoče pozdraviti, vendar obstaja veliko načinov za zdravljenje. Zdravljenje je odvisno od vzroka in vrste bolečine. Obstajajo zdravila, vključno z blažilci bolečin, obstajajo pa tudi alternativne metode, kot so akupunktura, fizioterapija in včasih nemara celo kirurški posegi.

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Glukozamin in osteoartroza - ali bo bolečina minila???

Vloga glukozamina pri zdravljenju blage do zmerne osteoartroze S pojmom osteoartroza (OA) opisujemo skupino prepletajočih se stanj z različno etiologijo, a podobnimi biološkimi, morfološkimi in kliničnimi posledicami. Pri osteoartrozi gre... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenlajšanje bolečine, bolečina
Delovanjelajšanje bolečine
Težavabolečina
Tip izdelkakinesio

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.