Lanaform Heating Blanket for back grelno ogrinjalo za hrbet, 1 ogrinjalo

Lanaform Heating Blanket for back grelno ogrinjalo za hrbet je inovativen električno grelni jopič, ki omogoča prijetno gretje hrbta in vašega celotnega organizma. Lanaform Heating Blanket for back grelno ogrinjalo za hrbet je inovativen električno grelni jopič, ki omogoča prijetno gretje hrbta in vašega celotnega organizma.
22584 22584

Ocene in mnenja

Opis

Lanaform Heating Blanket for back grelno ogrinjalo za hrbet je inovativen električno grelni jopič, ki omogoča prijetno gretje hrbta in vašega celotnega organizma.

Lanaform grelni jopič omogoča priročno in prijetno gretje predela hrbtenice, vratu, kar je še posebej priročno v primeru, ko so mišice vratu zakrčene ali neprijetno boleče. Izdelek uporabljajte predvsem v hladnih jesenskih in zimskih dnevih, predvsem v času neprijetnega hladu.

Za kaj izdelek uporabljamo?

  • za gretje predelov hrbtenice, vratu in tilnika
  • za uporabo v hladnejših predelih leta
  • kadar se ne počutite prijetno
  • kadar je neprijeten deževen dan preprosto preveč za vas

Lanaform inovativen grelni jopič je priročen za uporabo in preprost, saj omogoča nastavitev kar treh različnih stopenj gretja.

Velikost izdelka: 60x40 cm, zunanji aparat pa so prijetna mikrovlakna, ki dajejo prijeten občutek. Notranjost je prizvedena iz poliesterskega materiala.

Zaščita pred pregretjem je ena izmed varnostnih karakteristik izdelka, prav tako je pomemben tudi samodejen izklop po 3 urah neprekinjenega delovanja.

Izdelek je mogoče strojno prati pri 30 stopinjah celzija. Izdelka ne perite pri višjih temperaturah, saj se material lahko skrči ali pa celo poškodujete notranje vezje naprave. V primeru tovrstne poškodbe garancija zaradi neustrezne uporabe ni upravičena in s tem tudi preneha.

Napetost pri kateri naprava deluje je 220 V. Izdelek vsebuje tudi daljinski upravljalnik.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lanaform Lanaform
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja