Lekovita diarin domači čaj, 100 g

Čaj za žejo od prvega dne dalje, tudi za odrasle. Čaj za žejo od prvega dne dalje, tudi za odrasle.
5537 5537

Ocene in mnenja

Opis

Čajna mešanica listov poprove mete in malinjaka, korenike srčne moči, cvetov kamilice in zeli repika je odgovor narave na ovinkasta vprašanja črevesja.

Nesladkan napitek pijte po požirkih čez cel dan. Čaj prijetnega okusa je primeren tudi za otroke.

Dve žlici čaja prelijte z 1L (1000ml) vrele vode in ga pokritega pustite stati 10 minut, nato precedite. Nesladkan napitek pijte po požirkih čez cel dan

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Urinska inkotinenca

Kaj povzroča nastanek urinske inkontinence?
Za zadrževanje vode v mehurju in za odvajanje vode je pomembno usklajeno delovanje sečnice in mehurja. Dejavniki, ki slabijo podporo sečnice in s tem povzročajo njeno prekomerno premikanje ali pa zmanjšujejo mišično napetost notranjega sfinkterskega sistema/ zapornega sistema sečnice, povzročajo urinsko inkontinenco. Bolezen najpogosteje povzroča slabost veziva mišic medeničnega dna, nadalje nevrološke motnje in bolezni, poleg okvar živčevja pa še moten odtok seča, vnetja, kamni in tumorji vsečnem mehurju, tuberkuloza, shistosomiaza, intestinalne ciste ali pa se inkontinenca pojavi po obsevanjih. Pri čezrobni - oveflow inkontinenci, ki pomeni uhajanje iz prepolnega mehurja, pa nastane kronični zastoj seča pri bolnikih z zaporo v odtekanju urina pod mehurjem (hipertrofija prosta te, karcinom prosta te, striktura uretre, poškodbe v področju medenice) in ravno tako pri bolnikih z nevrološkimi okvarami in posledično slabšo krčljivostno sposobnostjo mehurja (agenezija križnice, meningomielokela, multipla skleroza, sladkorna bolezen).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lekos Lekos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja