Lovea vlažilni šampon z oljem monoi, 200 mL

<strong>Lovea vlažilni šampon z oljem monoi je organsko certificiran kvaliteten kozmetičen izdelek, ki je namenjen intenzivnemu a ob enem izredno nežnemu čiščenju las in lasišča.<br></strong> Lovea vlažilni šampon z oljem monoi je organsko certificiran kvaliteten kozmetičen izdelek, ki je namenjen intenzivnemu a ob enem izredno nežnemu čiščenju las in lasišča.
860077 15444

Ocene in mnenja

Opis

Lovea vlažilni šampon z oljem monoi je organsko certificiran kvaliteten kozmetičen izdelek, ki je namenjen intenzivnemu a ob enem izredno nežnemu čiščenju las in lasišča.

Izdelek vsebuje olje monoi, ki je primeren za obnovitev las, redna uporaba šampona pa pripomore k vlaženju las in lasišča, zaščiti pred zunanjimi dejavniki in sicer soncem, kemikalijami ter vetrom.

Izdelek Lovea šampon je certificiran z EcoCert certifikatom ter certifikatom CosmeBio. Izdelek je enovno ugoden ter primeren za prav vsak žep.

Monoi olje iz rodnega tahitija je obogateno s spojinami, kot so metil salicilat, ki poskrbi za intenzivno vlaženje ter mehko in nežno kožo vašega telesa.

Olje deluje emolientno, kar pomeni, da kožo lasišča intenzivno omehča ter jo zaščiti pred prekomernim izhlapevanjem vlage ter prekomernim izsuševanjem.

Uporaba Lovea šampona

Šampon nanesite na predhodno navlažene lase, spenite ter izperite s toplo vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Običajna vsakodnevna opravila doma in na delovnih mestih (v službi, šoli) so v enakovrednih odnosih za vse družinske člane samoumevna. V tem primeru nagrada ni potrebna, pa tudi kazen ne. Težave so v družinah, kjer je meja med družinskimi člani zabrisana. Žal jo največkrat zabriše mati, ki se zaradi ljubega miru. podreja ostalim, jih pa prav s tem napravi odvisne od sebe in ruši načelo enakovrednosti.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lovea proizvodi Lovea proizvodi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja