Lysaskin intenzivna zaščitna krema z ZF 50+, 40 mL

<strong>Lysaskin intenzivna zaščitna krema je popularna zaščitna krema za negovanje kože, primerna za tiste osebe z najbolj občutljivimi tipi kože. </strong> Lysaskin intenzivna zaščitna krema je popularna zaščitna krema za negovanje kože, primerna za tiste osebe z najbolj občutljivimi tipi kože.
19731 19731

Ocene in mnenja

Opis

Lysaskin intenzivna zaščitna krema je popularna zaščitna krema za negovanje kože, primerna za tiste osebe z najbolj občutljivimi tipi kože.

Krema vsebuje visoko zaščitne filtre, ki zaščitijo kožo vašega telesa pred delovanjem UVA in UVB žarčenjem. Krema intenzivno zaščiti netoleranten tip kože obraza in telesa z visoko zaščitnim faktorjem z oznako 50+.
Krema tako zaščiti kožo telesa pred delovanjem UV žarkov celotnega spektralnega območja. 

Lysaskin intenzivna zaščitna kremaje namenjena zaščiti kože ter zaščiti pred morebitnim kožnim rakom, ki lahko nastane zaradi prekomernega sončenja in razdajanja kože sončnim žerkom.

Prekomerno izpostavljanje kože UV sončnemu obsevanju je izredno nevarno in lahko povzroči:
- nastanek ali razvoj kožnega raka
- hiperpigmentacije ter lisavost
- izgled postarane kože obraza ter telesa
- povešena koža
- lupus
ter številne druge težave, ki spremljajo sončenje oziroma prekomerno sončenje.

Sestavine Lysaskin intenzivne zaščitne kreme

Krema vsebuje  dva različna tipa filtrov, ki ščitijo ali odbijao UV del sončenga spektra. Tako so prisotni fizični (titanov dioksid) in kemični blokatorji (Parsol MCX, Parsol 1789 in Tinosorb M) UV sončnih žarkov.

Fizični blokatorji delujejo predvsem z odbijanjem in razprševanjem UV-žarkov. V običajnih razmerah se fizični blokatorji ne razgradijo in se v kožo vpije le zelo majhna količina. To pomeni, da se tudi zlahka odstranijo, zato je treba izdelek redno ponovno nanašati. Kemični blokatorji delujejo predvsem z vpijanjem UV-žarkov.

Uporaba Lysaskin intenzivne zaščitne kreme

Lysaskin protektivno kremo enakomerno nanesite na kožo in jo redno ponovno nanašajte - še posebej to storite v primeru intenzivnega znojenja, brisanja z brisačo ali po pavanju v vodi. Izogibajte se sončnim žarkom med 12 in 16 uro, saj je takrat obsevanje največje in najbolj škodljivo.

Primerno za uporabo pri dojenčkih. Primerno za uporabo na celem telesu in obrazu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sonce in njegove sence!

Sonce je vir življenja, organizmu koristi, ker: • omogoča nastajanje vitamina D, ki krepi kosti, mišice in imunski sitem ter varuje pred nekaterimi vrstami raka, • pomaga pri kožnih težavah,...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LysaSkin Laboratoires LysaSkin Laboratoires
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja