Marbo losion, 180 mL

Uporabljamo ga proti močnem izpadanju las, je 100% naravni preparat, ki hitro zaustavlja izpadanje las, ne glede na vzrok. Uporabljamo ga proti močnem izpadanju las, je 100% naravni preparat, ki hitro zaustavlja izpadanje las, ne glede na vzrok.
2022-04-18 38,28 €
594652 13832

Ocene in mnenja

Opis

Marbo losjon je 100% naravni preparat, ki se uporablja pri močnem izpadanju las, ki ga povzročajo mnogi dejavniki. Po uporabi se izpadanje  hitro zaustavi, rezultati so vidni že po kratkem času. Nekajletne dermatološke raziskave potrjujejo, da preparat daje optimalni učinek. Losjon nudi najboljšo rešitev pri sočasni uporabi  MARBO šampona 03.

Uporaba  

* prhljaj, mastno lasišče,
* seboreični dermatitis, srbeče lasišče,
* tanki, slabotni lasje,
* ob hormonskih vzrokih izpadanja las (obolenje ščitnice, ciste na jajčnikih, nosečnost…),
* naravni proces rasti in izpadanja las,
* kemoterapija in terapija s citostatiki,
* lasje, uničeni s kemičnimi preparati.

Postopek Losjon nanesemo in vtremo v lasišče. Pustimo, da učinkuje 10 – 30 minut. Lase nato umijemo z Marbo šamponom 03. Postopek ponovimo 2-krattedensko oz. po potrebi. Uporaba losjona zdravi lasišče, odpravljaodvečno maščobo in prhljaj, ter poveča pretok krvi. Hkrati lase neguje in jih očisti. Rezultat so lepi, voljni lasje z močno strukturo.

Priloge

Dodatni opis


Slika: prikaz izboljšanja rasti las s proizvodi Marbo!

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Alopecija in izpadanje las!

Vprašanje stranke:Spoštovani,stara sem 59 let. V zadnjem letu sem opazila precejšnje redčenje las predvsem na sprednjem delu glave. Verjetno gre za androgeno alopacijo. Tako mi je odgovoril zdravnik-dermatolog...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Patogeneza in klinična slika

Do infekcije verjetno pride z vdihavanjem cist. Pri osebah z normalnim oziroma neprizadetim imunskim odzivom je infekcija navadno brez bolezenskih znakov. Pri osebah s prizadetim, zmanjšanim imunskim odzivom P. jirovecii povzroča na pljučnih mehurčkih difuzno intersticijsko pnevmonijo. Bolezen se pojavlja pri nedonošenčkih, novorojenčkih s prirojeno agamaglobulinemijo, bolnikih z maligni mi boleznimi, prejemnikih organov oziroma tistih, ki se dalj časa zdravijo s kortikosteroidi, citostatiki in morda antibiotiki. P. jirovecii je eden izmed najbolj pogostih oportunističnih mikroorganizmov pri bolnikih z aidsom. Pri njih se pojavlja v okoli 60 %, lahko pa tudi pri še večjem odstotku. Pri prvi omenjeni imunodeficitni skupini bolnikov je izbruh bolezni nenaden, s hitrim potekom. Bolniki imajo vročino in močan suh kašelj. Bolezen je resna, saj se lahko konča s smrtjo zaradi zadušitve. Pri bolnikih z aidsom je začetek bolezni navadno neopazen in tudi potek bolezni je počasnejši (Krajicek in sod., 2009).
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Marbo Marbo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja