Marifit CEVIT prašek, 100 g

Marifit CEVIT prašek vsebuje vitamin C, ki pa ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, zaščiti celic pred oksidativnim stresom in nastajanju kolagena za normalno delovanje kože. Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter sproščanju energije pri presnovi. Vitamin C tudi povečuje absorpcijo železa. Marifit CEVIT prašek vsebuje vitamin C, ki pa ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, zaščiti celic pred oksidativnim stresom in nastajanju kolagena za normalno delovanje kože. Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter sproščanju energije pri presnovi. Vitamin C tudi povečuje absorpcijo železa.
929255 22404

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Marifit CEVIT prašek vsebuje vitamin C, ki pa ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, zaščiti celic pred oksidativnim stresom in nastajanju kolagena za normalno delovanje kože. Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter sproščanju energije pri presnovi. Vitamin C tudi povečuje absorpcijo železa.

Sestavine Marifit CEVIT praška

L-askorbinska kislina (vitamin C).

Priporočena dnevna količina Marifit CEVIT praška

1 zvrhana priložena žlička praška na dan. Prašek vmešajte v kozarec vode, čaja ali soka. Tako pripravljen napitek čim prej zaužijte, najbolje po jedi. Vitamina C ne dodajajte vročim napitkom.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje:

izdelek shranjujte dobro zaprt v originalni ovojnini pri sobni temperaturi na suhem mestu, zaščiten pred svetlobo. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Vpliv C vitamina na organizem

C vitamin velja za izredno kvaliteten in pomemben vitamin, ki ga človeški organizem dnevno potrebuje. 

Ker je vodotopen vitamin, se le-ta na dnevni ravni izloča z urinom; ker ga človeški organizem ne zna sam sintetizirati je nujno, da ustrezno količino tega pomembnega vitamina pridobimo s prehrano. 

C vitamin je nujen za izboljšanje splošne odpornosti, je izrednega pomena za proizvodnjo vezivnih tkiv. Njegovo pomanjkanje vodi celo do skorbuta ali izpadanja oziroma majavosti zob. 

Nadomeščanje C vitamina je vsekakor izredno pomembno, odločite se za kvaliteten proizvod. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Marifit Marifit
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov