x
Vse kategorije
Martis barva za lase, 130 mL
Martis barva za lase, 130 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Martis barva za lase, 130 mL

Proizvajalec: Martis
Prve zeliščne barve za lase, ki ne vsebujejo agresivnega amoniaka.
Cena: 10,38 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenbarvanje las
Tip izdelkabarva za lase

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Barve MARTIS predstavljajo prve zeliščne barve za lase, ki ne vsebujejo agresivnega amoniaka niti nonifenolov, biološko težko razgradljive snovi, kar je pomembna novost. V prihodnosti bo uporaba teh snovi skoraj sigurno prepovedana.

Delovanje barve je naravnano tako, da aktivno izboljšuje strukturo las, obenem pa jih učinkovito obarva.

Vsebnost alkalnih snovi, ki povzročajo izsušitev las je v barvi Martis kar za tri četrtine manjša.

Alkalni ostanki namreč lahko po barvanju ponovno odprejo strukturo las, zaradi česar pri česanju pride do poškodovanja las in barva hitreje zbledi.

Barve za lase Martis lase obarvajo naravno, zato imajo svilnat lesk, so prijetni in sijoči.

Barve so obogatene z rastlinskimi izvlečki, ki so pravi balzam za lasišče in lase:

* olje ognjiča kožo pomirja

* olje pšeničnih kalčkov, bogato z vitaminom E deluje kot antioksidant in varuje     lase pred staranjem, dovaja hrano lasem in lasnemu mešičku in hkrati obvaruje     varovalno plast kože, zato so lasje mehki in bleščeči

* izvlečki koprive uničujejo bakterije, naravni vitamin C pridobljen iz šipka, celicam dovaja energijo in celico varuje pred prostimi radikali

* dodani estri, pridobljeni iz sadnih kislin in ceramidi skupaj s preostalimi sestavinami zagotavljajo večjo vitalnost in boljše vlaženje las

Martisove barve za lase z rastlinskimi izvlečki, ki so brez neprijetnega vonja, ne dražijo oči in sluznice, so tudi odporne proti umivanju, soncu in morski vodi.

Pred učinkom UV žarkov je  barva zaščitena z molekulo, pridobljeno z izvlečkom iz celične stene kvasa.

Naravna barva, prijazna do okolja in človeka, podarja visok sijaj, hkrati pa tako naraven videz, da niti profesionalec ne bi mogel razlikovati med naravnimi in pobarvanimi lasmi.

Barve Martis popolnoma pokrijejo tudi najbolj sive lase.

Lahko izbirate med 44 odtenki od platinasto blond do modročrne.

Količina

130 ml

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Zdravljenje

Za zdravljenje amebnega encefalitisa ni znanega uspešnega zdravila. Zdraviti poskušajo z amfotericinom B in sulfadiazinom.
Za zdravljenje akantamebnega keratitisa priporočajo klorheksidin, poliheksametilen bigvanid (PHMB) ini ali propamidin-izetionat (bralen) v kombinaciji z antibiotiki, npr. neornicinam, saj so ugotovili, da so zemeljske amebe, tudi Acantamoeba spp., gostiteljice različnih bakterij (Legionella pneumophila, Campylobacter jejuni, Chlamydia pneumoniae, Listeria monocytogenes, Vibrio cholerae, Mycobacterium leprae, Pseudomonas aeruginosa, E. coli 0157). Amebe so lahko gostiteljice tudi virusov, npr. ehavirusov in poliovirusov. Nekateri priporočajo še zdravljenje z antimikotikam klatrimazalom. Ker so nekateri sevi ameb lahko odporni, predvsem na propamidin, francoski avtorji priporočajo zamenjavo le-tega z O,1-odstotnim heksamidinom. To zdravilo naj bi delovalo tako na trofazoite kakor na ciste ameb. Akantamebni keratitis je navadno treba zdraviti dalj časa; nekaj tednov ali mesecev (povprečno 4 do 5 mesecev), lahko pa tudi eno leto ali več (D' Aversa in sod., 1995, Mc Culley in sod., 1995, Perrine in sod., 1995, Greub in Raoult, 2004, Sun in sod., 2006, Dart in sod., 2009).
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenbarvanje las
Tip izdelkabarva za lase

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.