Medex travniški med zlati panj, 450 g
Medex travniški med zlati panj, 450 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Medex travniški med zlati panj, 450 g

Proizvajalec: Medex
Medex travniški med zlati panj je točen med. Ima slovensko poreklo. Ustvarjen je iz nektarja ali medičine travniškega cvetja. Z znakom rdeče lastovke.
Cena: 7,63 €
Minimalen možen nakup: 6 kos
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Vsebujemed
Namensladkanje

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Medex travniški med zlati panj je točen med. Ima slovensko poreklo. Ustvarjen je iz nektarja ali medičine travniškega cvetja. Z znakom rdeče lastovke.

Lastnosti medu

  • travniški
  • prijetnega okusa
  • poreklo: Slovenija
  • kakovost z znakom rdeče lastovke

Medex travniški med zlati panj

Travniški med zlati panj Medex je posebna vrsta medu. Med je ustvarjen iz nektarja ali medičine, ki jo čebele naberejo na različnih vrstah travniškega cvetja. Gre za med slovenskega porekla, ki vedno znova navduši s posebno harmonijo okusov in vonja.

Za med velja, da je naravni sladki dar, ki ga za nas ustvarjajo čebele. Tudi travniški med zlati panj znamke Medex je prijetno sladek. Do posebno prijetno sladkastega okusa privede mešanica cvetočih travniških rastlin, ki privabijo čebele.

Travniški med Zlati panj izpolnjuje zahtevo, da vsebuje manj kot 18 % vode, vsebnost HMF pa je pod 15 mg na kg medu. (Po Pravilniku o medu lahko med vsebuje največ 20 % vode in 40 mg HMF na kg medu.) Voda in HMF sta dve glavni in ključni lastnosti za določanje kakovosti medu.

Kakovost medu Medex travniški med zlati panj je dokazana tudi z znakom rdeče lastovke, ki je simbol višje kakovost. To pomeni tudi to, da je med v času proizvodnje večkrat kontroliran in da se kontrole opravljajo tudi po tem, ko je med že na trgovskih policah.

Uporaba travniškega medu

Vsestransko uporabna vrsta medu, ki se poda kruhu ali drugim jedem. Primerne tudi za vmešavanje v napitke, ki pa ne smejo biti prevroči.

Naravni med se strjuje, s segrevanjem do 40 °C pa postane ponovno tekoč in pri tem ohrani naravne lastnosti in učinkovine.

Hranite v temnem prostoru pri temperaturi do 25 °C.

Sestavine

Točeni travniški med slovenskega porekla.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Vsebujemed
Namensladkanje

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.