Medikoel razpršilnik za inhalatorje

Medikoel poleg inhalatorjev zagotavlja tudi stalno ponudbo potrošnih izdelkov zanje, ki jih je ob redni uporabi po določenem obdobju potrebno zamenjati. Medikoel poleg inhalatorjev zagotavlja tudi stalno ponudbo potrošnih izdelkov zanje, ki jih je ob redni uporabi po določenem obdobju potrebno zamenjati.
482340 18345

Ocene in mnenja

Opis

Zdravilne učinkovine v dihalni sistem vstopijo s pomočjo naprave, ki se imenuje inhalator. Inhalator temelji na inhalacijski ali aerosolni terapiji, za zdravljenje bolezni dihal.

Razpršilnik (ampula) za inhalatorje Medikoel.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Poznamo dve glavni obliki kontaktnega derrnatitisa: iritantni kontaktni dermatitis in alergični kontaktni dermatitis.

Iritantni kontaktni dermatitis je zelo pogosta kožna bolezen, ki se pri številnih ljudeh razvije v različnih zivljenjskih obdobjih. Nastane zaradi stika s škodljivimi dejavniki, ki poškodujejo zunanje plasti kože, največkrat so prizadete roke. Najpogosteje pride do razvoja iritantnega kontaktnega dermatitisa pri ponadjajoči se izpostaY1jenosti blago dražecim snovem, kot so voda in detergenti (prašek za pomivanje posode. mila ipd.).

Kožo lahko dražijo tudi različna topila, kot so na primer bencin. čistila, olja, in snovi, ki se uporabljajo v kovinskoprcdelovalni industriji.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medikoel Medikoel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja