Microdacyn 60 Wound Care raztopina v pršilu, 250 mL
Microdacyn 60 Wound Care raztopina v pršilu, 250 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Microdacyn 60 Wound Care raztopina v pršilu, 250 mL

Proizvajalec: Oculus
Hitro in  učinkovito zdravljenje vseh akutnih in kroničnih vnetih ran ter  opeklin 1. In 2. stopnje.
Cena: 7,12 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkapršilo, razpršilo

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Prednosti - Spodbudi telo, da samo začne postopek celjenja.
 
TROJNI UČINEK DELOVANJA

1. Zmanjšanje števila bakterij
2. Protivnetno delovanje
3. Aktivna regeneracija tkiva

•    MANJŠA POTREBA PO ANTIBIOTIKIH
•    VARNO ZA ZDRAVE KOŽNE CELICE

Izdelek za nego ran Microdacyn  Izdelek Microdacyn v kategoriji izdelkov za zdravljenje ran zaseda posebno mesto, saj njegov način delovanja ne temelji na določenih kemično-sintetičnih komponentah. Microdacyn je biološko aktivna zdravilna raztopina za čiščenje, vlaženje in zmanjševanje mikrobne obremenitve vseh akutnih ter kroničnih ran, ki jih je težko zdraviti, so okužene ali kako drugače zahtevajo nego. Izdelek je povsem varen za bolnika in negovalca.   Izdelek Microdacyn zmanjšuje mikrobno obremenitev tako, da uničuje patogene enocelične mikroorganizme brez strupenih ali drugih škodljivih učinkov na človeško tkivo. Poleg tega, izdelek Microdacyn prispeva k vlažnemu okolju rane, kar omogoči njeno hitrejše celjenje. Izdelek ni samo učinkovit, temveč tudi zelo prijazen do uporabnika. Ne draži kože, oči ali grla in nevtralizira neprijeten vonj. Izdelek Microdacyn je pripravljen za uporabo in je okolju prijazen. Po uporabi se zdravilne učinkovine povsem izničijo in ostane zgolj NaCl. Izdelka Microdacyn zato ni treba zavreči kot bolnišnični odpadek. Izdelek Microdacyn lahko preprosto uporabljate v kombinaciji z drugimi oblikami zdravljenja ran, kot npr. sodobne obloge.

Proizvodnja in registracija oznake CE
Raztopino Microdacyn60 in Hidrogel Microdacyn proizvaja družba Oculus Technologies of Mexico S.A. de C.V. in nosita oznako CE. (CE 1011

Opis izdelka in delovanje Microdacyn60 Wound Care

Microdacyn je mednarodna blagovna znamka za izdelke za oskrbo ran, ki temelji na tehnologiji Microcyn in jo je razvilo podjetje Oculus Innovative Sciences USA.

Raztopina Microdacyn60 Wound Care in Microdacyn Hidrogel sta super oksidirana izdelka, izdelana z elektrolizo ultra čiste vode in NaCl.

Navodila za uporabo Microdacyn60 Wound Care

•    Z raztopino Microdacyn ob vsaki prevezi navlažite oblogo, če se je ta sprijela na površino rane ter  odstranite ostanke katerekoli obloge za rane, ki je bila nameščena

•    Nanesite raztopino Microdacyn neposredno na rano ter s pomočjo enega ali več prepojenih kosov mehke gaze očistite rano, s tem boste odstranili vse obloge in uničili večino mikroorganizmov

•    Microdacyn lahko uporabite za čiščenje rane 1-3 krat dnevno oz pri vsaki prevezi, odvisno od stanja rane. V fazi granulacije, ko je sekrecija minimalna, je potrebno odmerjanje raztopine Microdacyn zmanjšati na 1 krat dnevno!

•    Ko ste rano očistili, prepojite mehko gazo npr. 10x10cm z raztopino Microdacyn od 15-25ml ter položite gazo neposredno na rano. Pustite na rani do 15 min, lahko 1-3 krat dnevno.

•    Microdacyn raztopine ne izpirajte z vodo in ne osušite, naj rana ostane vlažna. Rano lahko s tem znova okužite in zmanjšate učinkovitost celjenja.

•    Pred namestitvijo primarne sodobne obloge se prepričajte, da je površina rane navlažena z Microdacyn raztopino. Microdacy raztopino lahko nanesete tudi neposredno na oblogo za rane. S tem boste ohranili vlažnost površine rane in preprečili ponovno okužbo. Izboljšal se bo pretok krvi in postopek celjenja.

•    Microdacyn raztopino lahko uporabljate skupaj z vsemi sodobnimi oblogami za rane, tudi srebrom, jodom ter raztopino bigvanidina. Lahko jo uporabljate skupaj z antibiotiki. Microdacyn ni toksičen, ne vpliva na zdrave človeške celice in ne draži okolice rane ter zdrave kože.

•    Po odprtju, lahko Microdacyn uporabljate 60 dni.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkapršilo, razpršilo

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.