Mioba jojobino olje, 100 mL

<strong>Mioba jojobino olje je 100 % visoko kakovostno olje pripravljeno s procesom hladnega stiskanja oreščkov jojobe. </strong> Mioba jojobino olje je 100 % visoko kakovostno olje pripravljeno s procesom hladnega stiskanja oreščkov jojobe.
571130 21376

Ocene in mnenja

Opis

Mioba jojobino olje je 100 % visoko kakovostno olje pripravljeno s procesom hladnega stiskanja oreščkov jojobe.

Hladno stiskanje olja je kvaliteten in izredno priporočljiv način stiskanja oreščkov nasploh, saj so tako vse kvalitete jojobinega olja ohranjene.

Jojoba olje se pridobiva s stiskanjem plodov puščavskega grmičevja jojobe ali latinsko Simmondsia chinensis. Lipidne komponente olja so izrazito podobne sestavinem kože človeka.
Olje je zelo zaželjeno in dragoceno, saj je za 1 lier olje potrebno nabrati velike količine jojobinih oreščkov.

Jojobino olje je tekoči vosek, ki kožo obraza ali telesa intenzivno zaščiti pred delovanjem naravnih dejavnikov. Velja za eno izredno čistih rastlinskih izvlečkov, ki se od preostalih olj poglavitno razlikuje predvsem po tem, da olje ne oksidira (z drugimi besedami olje ne postane žaltavo in s tem neuporabno).

Lastnost jojobinega olja je tudi ta, dase lepo porazdeli po površini kože in se v njo vpije, pri visoki temperaturi pa se olje ne pokvari. Dodatek stabilizatorjev za daljšo življensko dobo olja vsekakor ni potrebno.

Primernost uporabe Mioba jojobino olje

Mioba jojobino olje je narejeno z namenom samostojne ter povsem naravne kozmetične nege obraza in po potrebi tudi telesa. Koža je po nanosu jojobinega olja intenzivno zaščitena, omehčana - ker vsebuje protektivne komponente pa deluje tudi proti staranju ter vidnim gubam in konturam na obrazu.

Po nanosu jojobinega olja jek oža obraza omehčana, intenzivno obnovljena, vlažna, na dotik izrazito gladka ter mehka. Jojobino olje ne posega v koži naravno zaščitno plast temveč jo kvačjemu še okrepi. Kisla zaščitna plast kože je ohranjena, njena zaščita ter regeneracija pa je še stimulirana.

Način uporabe jojobinega olja Mioba

Miobino zaščitno olje uporabite po potrebi na predelih suhe kože obraza ter tudi telesa. Jojobino olje lahko nanašate tudi na površino lasišča in tako uredite težavo z morebitno prekomero suhim lasiščem.

Jojobino olje zaščiti lasišče pred morebitnim nastajanjem prhljaja, prav tako pa pomiri srbečico lasišča, ki povzroča v kolikor se ne zdravi še nadaljnje težave z razdraženostjo. Olje lahko dodamo šamponu ali pa ga uporabljamo za stimulativne masaže lasišča. Lasje bodo svetleci na pogled.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mioba Mioba
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja