Mirasensitive hap+ intenzivna nega, 50 mL

Mirasensitive je zobna krema, namenjena negi zelo občutljivih zob. Mirasensitive je zobna krema, namenjena negi zelo občutljivih zob.
900664 15933

Ocene in mnenja

Opis

Mirasensitive je zobna krema, namenjena negi zelo občutljivih zob:

- kalijevi ioni pomirjajo zobni živec,
- fluor in ksilitolo preprečujeta karies in gnitje na korenu zoba.
- prekinja tok neprijetnih občutkov tako, da zapolni odprte kanale v sklenini.

Vsebina:
Vsebuje 1450 ppm natrijevega fluorida. RDA vrednost 20.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Pevci so tudi rekli, da so se počutili manj osamljene, so imeli boljši pogled na življenje in so na splošno sodelovali v več dejavnostih kot pripadniki skupine, ki ni pela. Ti so v resnici v letu proučevanja zmanjšali število dejavnosti, v katerih so sodelovali.

S staranjem se zmanjšuje spolna sla in imate manj spolnih odnosov. Traparija, pravi dr. Terrie B. Ginsberg iz Inštituta za uspešno staranje v New Jerseyju. V veliki študiji spolnosti in staranja je zapisala, da »v nasprotju od mnogih naših kulturnih in družbenih pogledov na staranje posameznikov naša starejša populacija še naprej uživa v spolnosti«, Ključno je, da ohranjate dobro kondicijo. Impotenca in zmanjšan libido nista povezana s starostjo, temveč z zdravstvenimi stanji, ki jih je mogoče v večini primerov preprečiti, kot so visok krvni tlak, bolezni srca, diabetes in depresija. Včasih lahko že samo dviganje uteži nekajkrat na teden izboljša vaše spolno življenje. Tu paje še nekaj: spolnost ne pomeni spolnega odnosa.


Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Miradent Miradent
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja