MorEPA omega-3 maščobne kisline, 30 mehkih kapsul

<p>Uživanja omega-3 ma&scaron;čobnih kislin (EPK in DHK) ima &scaron;tevilne koristi za delovanje možganov, razpoloženje in koncentracijo.</p>

Uživanja omega-3 maščobnih kislin (EPK in DHK) ima številne koristi za delovanje možganov, razpoloženje in koncentracijo.

908479 13818

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 3
Ocena izdelka:
Nada **** 11. 12. 2019 18:04
super izdelek ! Preberi več
Cvetka **** 12. 09. 2018 10:32
V skrbi za zdravje in po priporočilih iz medijev sem se odločila za nabavo kapsul MorEPA OMEGA-3. Se... Preberi več
SANDI **** 9. 04. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Znanstvene raziskave potrjujejo številne koristi uživanja omega-3 maščobnih kislin (EPK in DHK):

  • za srce in žile (zmanjšujejo tveganja za srčno-žilne bolezni)
  • med nosečnostjo in dojenjem (razvoj možganov in vida novorojenčka)
  • za delovanje možganov, razpoloženje in koncentracijo; za dober vid

Uporaba Morepa prehranskega dopolnila

Odrasli naj uživajo: 1-2 kapsuli MorEPE na dan med jedjo in z nekaj tekočine. Uživanje tega prehranskega dopolnila naj bo redno.

5 razlogov, zakaj izbrati MorEPA

1 Edinstven patentiran proces proizvodnje s superkritičnim CO2 ohranja celovitost maščob omega-3 ribje olje je obdelano s 400 % manj toplote kot olja pri običajnem postopku, naša tehnologija ne zahteva uporabe morebitno toksičnih topil (heksana), postopek koncentriranja maščob omega-3 poteka brez kisika.

2 Izjemno visoka vsebnost omega-3: kapsule MorEPA vsebujejo eno najvišjih dostopnih vsebnosti omega-3, kar omogoča prijazno odmerjanje.

3 Edinstvena čistost: naše omega-3 maščobne kisline celo presegajo stroge mednarodne standarde, ki določajo najvišjo dovoljeno vsebnost škodljivih snovi: težkih kovin (svinec, živo srebro), PCB (polikloriranih bifenilov), pesticidov in dioksina.

4 Znanstveno preverjena sestava - lastne klinične raziskave: razmerje med EPA in DHA v izdelku MorEPA temelji na najnovejših znanstvenih dokazih. V 11 kliničnih raziskavah so uporabili prav omega-3 izdelovalca Minami.

5 Edinstvena okolju prijazna proizvodnja: je edino ribje olje na svetu, katerega proizvajalec ima proces proizvodnje ornega-3 potrjen in registriran v evropskem okoljskem registru EMAS (Environmental Managment and Audit Scheme).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Skrivnost zdrave prehrane

Ribe
Ribe najboljše kakovosti dobite - razen v trgovinah z ribami ali delikateso - na stojnicah s svežimi ribami v supermarketih. Blago ponujajo pogosto že na dan ulova. Pred nakupom je dobro vprašati po dnevu dostave in ulova. Če ne dobite zadovoljivih informacij, je smiselna izbira druge ribe ali trgovine.

Velik del pri nas prodajanih rib in skoraj vse vrste rakov ter kozic gojijo v lastnih vzrejah, ki so podobne masovnim rejam prašičev. Ribe z divjega ulova so v dobrih trgovinah posebej odlične. Poskusite oboje - razlika v okusu vas bo prepričala o boljši kakovosti divjega ulova in opravičuje višjo ceno.

Ribji fileti morajo imeti čvrsto, gladko mišičasto meso, površina ne sme biti obarvana. Večinoma jih ponujajo brez kože. Vonj mora biti svež in ne ribji.

Cele in sveže ribe imajo rahlo izbočene bistre oči s prosojno roženico. Škrge so rdeče barve in niso zasluzene, luske so čvrste in gladke. Dobro ribje meso je čvrsto, na pritisk ne ostanejo vdrti ne. Nekatere vrste rib, kot so na primer postrvi, lignji in krapi, imajo na koži sluzasto prevleko. To ni pomanjkljivost, ampak znak svežine. V trgovini naj riba vedno leži na večji količini ledu, kar zagotavlja zadostno hlajenje in onemogoča izgubo sokov. Dober trgovec mora znati ribo strokovno očistiti in po potrebi odstraniti luske ter hrbtno in trebušno plavut.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Fidimed Fidimed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov