Mueller ščitnik za obraz - nova verzija

S penasto podlogo okrog lic in čela ščiti pred poškodbami. S penasto podlogo okrog lic in čela ščiti pred poškodbami.
584401 4794
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Čvrsta prozorna plastika s penasto podlogo okrog lic in čela ščiti pred poškodbami. Pri že obstoječih poškodbah omogoča uporabniku, da je kljub poškodbi aktiven. Raztegljivi elastični trakovi se prilagodijo velikosti posameznika.

Idealen pri košarki, rokoborbi, karateju, baseballu in drugih športih, ki ne zahtevajo čelade.

lahek
prilagodljiv
udoben
trpežen

Velikost

Univerzalna

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ledvična odpoved

Pri ledvični odpovedi so težave in zapleti odvisni od tega, kako močno je organ okvarjen. Oznaka »odpoved« se uporablja tudi že za postopno slabšanje ledvične funkcije in ne nujno za popolno odpoved.

V zgodnjem stadiju pogosto sploh ni nobenih težav ali pa se blagih simptomov ne opazi. Eden prvih opozorilnih signalov za slabljenje ledvične funkcije je nastanek minimalne količine urina: namesto eden do dva le še pol litra dnevno, včasih še manj, pri akutni ledvični odpovedi pa se količina zniža na manj kot deciliter.

Utrujenost, potrtost in vročina so simptomi počasnega zastrupljanja telesa zaradi motene ledvične funkcije. Marsikdaj nastanejo edemi: sprva otečene očesne veke, pozneje tekočina v nogah. Pogosto naraste krvni tlak, nastopijo pa lahko glavoboli in motnje vida. Resni opozorilni signali za že napredovalo bolezen so tope bolečine v področju ledvic in srbenje. Takojšen obisk zdravnika se priporoča pri nerazložljivi slabosti, otečenih okončinah in znižani količini urina ob pogostejšem tiščanju na vodo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mueller Mueller
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja