Nasovital Swish Stix sol za pripravo raztopine za izpiranje nosu, 40x3 g

Nasovital sol je namenjena za sistem - le-ta pa je namenjen za izpiranje nosu ter nudi učinkovito in enostavno čiščenje dihalnih poti ter izločanje sluzi. Nasovital sol je namenjena za sistem - le-ta pa je namenjen za izpiranje nosu ter nudi učinkovito in enostavno čiščenje dihalnih poti ter izločanje sluzi.
494623 20270

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Nasovital sol je namenjena za sistem - le-ta pa je namenjen za izpiranje nosu ter nudi učinkovito in enostavno čiščenje dihalnih poti ter izločanje sluzi, ki je morebiti gosta ter lepljiva ter onemogoča normalno dihanje.
Higiena nosne votline je izredno pomembna predvsem pri vseh tistih, ki imajo težave z dihali, astmatiki, vsi ki pogosto zbolevajo za prehladom, vnetjem ali podobnimi infekcijami dihalnega sistema.

Vrečka Nasovital Swis Stix vsebuje različne tipe soli - od natrijevega klorida, pa natrijeveha bikarbonata visoke čistoče. Nasovital sol ne vsebuje raznih dodatkov ali dišav, ki bi morebiti delovale alergeno in po možnosti še vnašale nečistoče v sam nos. Namen soli je čiščenje notranjih nosnih prostorov.

Uporaba:

Vrečko Nasovital odpremo, vsebino prenesemo v posodico, dolijemo vodo in pričnemo z raztapljanjem soli, nato pa z izpiranjem nosne votline.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nasopure Nasopure
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede