Natural Earth Glukozamin - veganski v prahu, 100 g

Natual Earth Glukozamin v prahu je kakor nalašč primeren za vsakogar, pa tudi za vse, ki so vegansko usmerjeni. Natual Earth Glukozamin v prahu je kakor nalašč primeren za vsakogar, pa tudi za vse, ki so vegansko usmerjeni.
546623 15488

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Natural Earth Glukozamin v prahu je kakor nalašč primeren za vsakogar, pa tudi za vse, ki so vegansko usmerjeni.

Glukozamin je glavna sestavina tega prehranskega dopolnila in je kakor nalašč za še tako občutljive osebe. Glukozamin spada v skupino tako imenovanih aminosladkorjev in se nahajajo v večini telesnih predelov človeškega organizma.

Natural Earth Glukozamin vsebuje glukozaminske molekule, ki se v človeškem telesu nahajajo predvsem v vezivnem ter hurstančnem tkivu.

Odmerjanje Natural Earth Glukozamina v prahu

Odmerite po 2 grama prahu Natural Earth Glukozamin ter zmešajte s tekočino, ki vam je najljubša. 2 grama prahu ustrezata eni majhni žlički.

Natural Earth Glukozamin je primeren tako za vegetariance ter vegane, vse ki imajo na glukozamine alergijo, starejše osebe, športno usmerjene osebe, ...

Za koga je Natural Earth Glukozamin primeren?

Glukozamin s staranjem vztrajno propada in izgineva, najslabše pa je to, da se ob enem tudi ne obnavlja tekom staranja, zato je redno dodajanje glukozamina v obliki prahu izrednega pomena.

Glukozamin je pripravljen iz koruze, ki je gensko neoporečna, saj ne vsebuje GSO.

Izdelek vsebuje le naravni glukozamin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Šolar v osnovni šoli ima veliko več izbire za smotrno izrabo prostega časa kot srednješolec. Tudi starši se pri osnovnošolcu bolj zavzemajo za kakovost njegovega prostega časa, morda ga celo preveč držijo na vajetih. Povprečni osnovnošolec je športno bolj dejaven in bolje vključen v izvenšolske programe, ki jih ponujajo šola, društva, verske skupnosti in drugi. Za srednješolca je programov manj ali pa ne ustrezajo več njegovim potrebam. Ima se za odraslega in je prav, da ga odrasli sprejmejo kot enakovrednega, vendar tudi odgovornega. Tudi če še ni, bi ga morali obravnavati kot odraslega in ga vključevati v družbo odraslih.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natural Earth Natural Earth
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov