NovoPhane šampon za regulacijo sebuma, 200 mL

<strong>NovoPhane šampon za regulacijo sebuma pomaga vsem, ki imajo prekomerno mastne lase in lasišče. </strong> NovoPhane šampon za regulacijo sebuma pomaga vsem, ki imajo prekomerno mastne lase in lasišče.
946508 7147

Ocene in mnenja

Opis

NovoPhane šampon za regulacijo sebuma pomaga vsem, ki imajo prekomerno mastne lase in lasišče. Lasje so temeljito očiščeni, regenerirani izločanje sebuma pa je znatno upočasnjeno.

Prednosti NovoPhane šampona za regulacijo sebuma

- temeljito čiščenje las in lasišča
- regulacija izločenega loja/sebuma
- mastenje las je upočasnjeno

Žleze lojnice se nahajajo tudi na lasišču in skrbijo, da so lasje vedno namasteni. Sebum ali mast lasnih mešičkov poskrbi za to, da so lasje namasteni (zadržuje vlago v lasu), niso razpokai ali celo razcepljeni ter so zaščiteni pred delovanjem zunanjih dejavnikov, kot so mraz, vlaga ter UV žarčenje.

Številni vzroki, ki so posledica notranjega ravnovesja lahko privedejo do povečanega izločanja maščob iz lojnic. Ti vzroki so ponavadi hormonskega značaja, do pospešenega mastenja pa prihaja lahko tudi zaradi kajenja, stresa, onesnaženosti ipd.

Uporaba NovoPhane šampona za regulacijo sebuma

NovoPhane šampon za regulacijo sebuma nanesite na navlažene lase. S krožnimi giib vaših rok šampon temeljito spenite na vaših laseh ter nato dobro izperite z mlačno vodo. Da bi bilo delovanje šampona resnično dobro pustite šampon nekaj časa delovati na površini lasišča.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ACM ACM
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja