Now glukozaminijev sulfat 750 mg, 120 kapsul

<p><strong>Glukozamin sulfat je esencialna sestavina in gradnik hrustančnega tkiva.</strong></p>

Glukozamin sulfat je esencialna sestavina in gradnik hrustančnega tkiva.

531308 8468

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Now glukozaminijev sulfat je sedaj na voljo v še večjem pakiranju in sicer po 120 kapsul. Glukozamin sulfat je esencialna sestavina in gradnik hrustančnega tkiva.

Priporočen dnevni odmerek Now glukozamin sulfata

Odmerite po 1 kapsulo, 1-krat dnevno s kozarcem vode. Prehransko dopolnilo lahko odmerjate na tešče ali pa skupaj z obrokom.

Sestava Now glukozamin sulfatnih kapsul

glukozamin 600 mg (iz glukozaminijevega sulfata 750 mg, iz rakov),
želatinska kapsula, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.
Izdelek vsebuje sestavine, ki so posledia predelave rakov, zato za osebe, ki so alergične na tovrstne sestavine izdelka nikakor ne priporočamo.

Ni proizvedeno iz pšenice, glutena, koruze, soje, mleka, jajc, rib ali oreščkov. Proizvedeno na linijah, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Posebna opozorila ob jemanju dopolnila

Jemanje prehranskega dopolnila odsvetujemo nosečnicam, doječim materam ter diabetikom. Prav tako prehransko dopolnilo ni namenjeno vsem, ki se zdravijo z kumarinskimi antikoagulanti, posebna pozornost pa naj bo tudi pri vseh s kardio vaskularnimi težavami.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Nesporazumi brez besed

Kako zelo se razlikuje to, kar človek stori ali reče, in to, kar pri tem dojema drugi, je pogosto predmet raziskav. Markanten primer je navedla znanstvenica Margaret Mead, ki je že leta 1940 proučevala nenavaden fenomen. Hotela je odkriti, zakaj je tako veliko zvez ameriških vojakov, ki so bili med drugo svetovno vojno stacionirani v Angliji, z angleškimi ženskami propadlo že v začetni fazi. Pri tem je odkrila nekaj tipičnih vzorcev: Američani - takrat še brez prisile danes prakticirane »political correctness« - so imeli navado, da so svojim osvojitvam že po prvem srečanju dali poljub v slovo. Pri Angležinjah je to sprožilo dva vzorca odziva: za ene je bil poljub začetek konca in so se ogorčeno poslovile za zmeraj, druge so pa so jih takoj povabile k sebi domov in ob tem niso pustile nobenih dvomov, da pri tem ni šlo za nikakršno povabilo na čaj. To pa je šlo za večino moških prehitro, zato so se praviloma podali v beg.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Now Now
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov