Now rhodiola antistres 500 mg, 60 kapsul

<p>Rožni koren (Rhodiola rosea) je avtohtono zeli&scaron;če arktičnih in alpskih predelov Evrope kot tudi Azije in Amerike.</p>

Rožni koren (Rhodiola rosea) je avtohtono zelišče arktičnih in alpskih predelov Evrope kot tudi Azije in Amerike.

544361 11841

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Rožni koren (Rhodiola rosea) je avtohtono zelišče arktičnih in alpskih predelov Evrope kot tudi Azije in Amerike. V mnogih kulturah (tudi stari Grki) so ga uporabljali kot krepčilni tonik. Izvleček Rhodiole je standardiziran na min. 3% rosavinov in min. 1% salidarozidov.

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula, 1- do 2-krat dnevno, priporočljivo med jedjo.

1 kapsula vsebuje:

Rožni koren (Rhodiola rosea) standariziran izvleček korenine    500 mg

Pakiranje (30 kapsul ) zadostuje za 15 do 30 dni.

Sestavine:

izvleček korenine rožnega korena (71 %), celuloza, mikrokristalinična celuloza, sredstvi proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijev stearat.

Ne vsebuje:

sladkorja, soli, škroba, kvasa, pšenice, glutena, koruze, soje, mleka in konzervansov.
*Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Poporodna anksioznost!

Vprašanje: Začelo se je, ko sem odhajala iz porodnišnice. Tresla sem se. Počutila sem se nesposobno skrbeti za otroka. Zdelo se mi je, da imajo vse druge matere nekakšen čut za otroka,...

Preberi več...

Jesenski stres & izčrpanost

September za marsikoga predstavlja začetek stresa in napetosti zaradi vrnitve v hiter tempo življenja, vsakodnevno rutino službenih, šolskih in domačih obveznosti. V stresnih trenutkih se spremeni...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Priročnik za vsa življenjska obdobja

Samo enkrat

Kondom lahko uporabiš samo enkrat.

Bodi iskren(a)

S partnerjem se na začetku zveze odkrito pogovorita o preteklih spolnih izkušnjah in morebitnih kroničnih vnet jih, kot je npr. herpes.

Priložnostni seks

Ne spi z nekom, ki ga poznaš s kakšne zabave ali počitnic in se morda ne bosta nikoli več videla. Še zlasti pazljiv(a) bodi, kadar si pod vplivom alkohola.

Če uporabljaš kondome  nepravilno ali če jim je potekel rok trajanja, lahko namreč prepuščajo seme. Za dekleta je najbolje, da uporabljajo dodatno zaščito, kot so tabletke ali diafragma.

Poišči pomoč

• o uporabi kondomov te lahko pouči osebni zdravnik ali ginekolog .

• Kupiš lahko različne kondome in nekateri so namenjeni poživljanju spolnega življenja. Na voljo so v trgovinah, trafikah, lekarnah, na črpalkah in celo nekaterih javnih straniščih.

• Če sumiš, da si se okužil s spolno prenosljivo boleznijo, obišči zdravnika, svojega ali v specialistični ambulanti, kjer ti bodo zaupno pomagali in jim boš lahko povedal, s kom si imel spolne odnose. Če se okužiš s spolno prenosljivo boleznijo, kot je npr. genitaini herpes, moraš prihodnjim partnerjem to odkrito povedati.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Now Now
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja