Nutrimmun Nutriglucan, 90 tablet

Nutrimmun Nutriglucan tablete so prehransko dopolnilo, ki je obogateno s cinkom, C vitaminom, vitaminom B6 in zelo pomembnim beta glukanom. Nutrimmun Nutriglucan tablete so prehransko dopolnilo, ki je obogateno s cinkom, C vitaminom, vitaminom B6 in zelo pomembnim beta glukanom.
21868 21868

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Nutrimmun Nutriglucan tablete so prehransko dopolnilo, ki je obogateno s cinkom, C vitaminom, vitaminom B6 in zelo pomembnim beta glukanom.

Prehransko dopolnilo je vir številnih vitaminov in mineralnih snovi. Vse sestavine so na voljo le registriranim uporabnikom. 

Izdelek je primeren tako za majhne kot tudi velike, za modernega človeka s potrebami po številnih vitaminih in mineralih

Pomembne aktivne sestavine prehranskega dopolnila Nutrimmun Nutriglucan

C vitamin in cink - imata pomembno vlogo pri procesu delovanja imunskega sistema. Ob enem je pomembno poudariti, da sinergistično zaščitita organizem pred delovanjem porstih radikalov in pred samim oksidativnim stresom. 

B6 vitamin - je pomemben vitamin B kompleksa, ki nudi intenzivno oksidativno zaščito, med drugim pa pripomore tudi k normalizaciji delovanja imunskega sistema. Zaščita celic organizma je ob rednem jemanju tega pomembnega vitamina zaščitena. 

Vitamin B6 podpira imunski sistem v njegovi normalni funkciji.

Nutriglucan - je pomembna vrsta glukanov, ki se jim pripisuje številne pozitivne lastnosti. V dopolnilu je prisotna posebna vrsta beta glukana z oznako oziroma konfiguracijo (1 3), (1 6). 

Prednosti prehranskega dopolnila

  • izdelek ne vsebuje glutena
  • ne deluje alergeno
  • ne vsebuje barvil
  • ne vsebuje sladil

Uporaba prehranskega dodatka Nutrimmun Nutriglucan

Izdelek je multivitaminsko mineralni pripravek v obliki tablet in je kot tak najbolj primeren predvsem za odrasle, čeravno ga lahko uživajo tudi otroci po sledečem režimu:

Odrasle osebe:

Odmerite po 3 tablete prehranskega dodatka na dan - kapsulo pogoltnite s kozarcem vode in zaužijte med samim obrokom. 

Alternativno se lahko dnevni odmerek razdeli na dva dela. 

Otroci stari med 4–7 let:

Odmerja naj se 1-krat dnevno in sicer po 1 tableto. 

Otroci stari med 8 in 14 let:

Odmerja naj se 1-krat dnevno in sicer po 2 tableti. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutrimmun Nutrimmun
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov