Nuxe Huile Prodigieuse OR suho olje z leskom za vsestransko uporabo, 100 mL

Suho olje z zlatim leskom nahrani, popravi in oplemeniti obraz, telo in lase. Suho olje z zlatim leskom nahrani, popravi in oplemeniti obraz, telo in lase.
282103 17502

Ocene in mnenja

Opis

Suho olje z zlatim leskom za vsestransko uporabo

Za obraz, telo in lase
Odbojni biserni delci v tej zlati različici Huile Prodigieuse® podarijo učinek sijaja in privlačnosti, kakršne še niste doživeli.

Rezultat:

Prožna koža, osvetljena s prefinjenim zlatim leskom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Krize

Marsikdaj, ko boš pozno v noč sedel za knjigami, boš verjetno zavidal prijateljem, ki namesto v šolo že hodijo v službo, imajo svoj denar in se vsak večer brezskrbno zabavajo, ter se morda spraševal, ali je šola vredna truda. Takšni dvomi so nekaj povsem običajnega in obhajajo vse, ki nadaljujejo šolanje, vendar jih večina odžene in šolanje uspešno zaključi.

Koliko učenja je primerno

Večina mladih naj bi se med tednom učila približno dve, ob koncu tedna pa po tri do štiri ure na dan. Nekaj časa naj bi porabili tudi za občasne dodatne projekte. V šoli bi vam morali približno povedati, koliko časa naj bi porabili za učenje. Če imaš premalo domačih nalog ali jih opraviš z levo roko, ti to dolgoročno ne bo ravno koristilo. Če pa zanje med tednom porabiš več kot tri do štiri ure na dan ali še kakšno uro več ob koncu tedna, si morda preobremenjen ali pa so naloge zate prezahtevne. V tem primeru prosi za pomoč in nasvet starše in učitelje. Morda pa ti le še nihče ni pokazal, kako se je treba učiti.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov