Nuxe Medena nega krema za roke in nohte, 50 mL

Nuxe Medena nega krema za roke ali Nuxe Creme Mains et Ongles je intenzivno obnavljajoča krema, ki nudi perfektno ter globinsko zaščito kože vaših rok. Nuxe Medena nega krema za roke ali Nuxe Creme Mains et Ongles je intenzivno obnavljajoča krema, ki nudi perfektno ter globinsko zaščito kože vaših rok.
532193 21372

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Darja **** 18. 11. 2016 01:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Slika je simbolična.

Nuxe Medena nega krema za roke ali Nuxe Creme Mains et Ongles je intenzivno obnavljajoča krema, ki nudi perfektno ter globinsko zaščito kože vaših rok. V kolikor je koža rok poškodovana, suha ter prekomerno iritirana je ta kozmetični set idealen za vas. 


Krema nudi povsem nemastno globinsko vlažilno nego kože vaših rok, kot idealna krema pa se je izkazala tudi v primeru negovanja obnohtne kožice, ki jo nahrani ter jo intenzivno neguje.

Vaše roke bodo zopet negovane, koža bo zopet pridobila aktivno negovalno funkcijo - vaše roke vam bodo hvaležne.

Uporaba Nuxe kreme za roke in nohte

Nuxe Medena nega krema za roke in nohte uporalbjajte resno, kadar čutite, da so vaše roke prekomerno izsušene. To se lahko zgodi predvsem v primeru suhe atmosfere, prekomerno ogrevanih stanovanj, v času kurilne sezone in pa pri vseh tistih ljudeh, ki opralvjajo ročna dela (pomivanje ipd.)

Nuxe medena nega vsebuje dragocena olja muškatne rože, avokada in sladkega mandlja. Omenjene sestavine kožo vaših rok in obnohtno kožico intenzivno nahranijo in okrepijo poškodovano tkivo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja