Nuxe Men 24h Protection deodorant, 50 mL

<strong>Nuxe Men 24h Protection deodorant je inovativen visoko kvaliteten kozmetični deodorant, ki je namenjen dolgotrajnemu delovanju.<br></strong> Nuxe Men 24h Protection deodorant je inovativen visoko kvaliteten kozmetični deodorant, ki je namenjen dolgotrajnemu delovanju.
540871 13799

Ocene in mnenja

Opis

Nuxe Men 24h Protection deodorant je inovativen visoko kvaliteten kozmetični deodorant, ki je namenjen dolgotrajnemu delovanju.

Nuxe Men 24h Protection deodorant je inovativen koncentriran deodorant, ki ne vsebuje aluminijevih soli in alkohola. Izdelek ne pušča na obleki sledi ter na površino kože telesa ne deluje alergeno, saj ne vsebuje parabenov in drugih alergenih snovi.

Izdelek uporabite po potrebi, vsako jutro oziroma po čiščenju kože telesa.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Izrek se nanaša na medosebni stik, ko si morata udeleženca stika najprej določiti lastne meje in ugotoviti, kaj jima predstavlja intimno in zasebno, kaj javno ter kaj pričakujeta od stika. Ko gre npr. za stik med materjo in otrokom ali med parterjema pri spolnem odnosu, je ta meja zelo zabrisana. Jasna pa je vsakič, ko želita udeleženca kljub polnemu stiku ohraniti vsak svojo neodvisnost. Šele tedaj je vsak posebej dovolj svoboden in samostojen, da lahko izrazi svoje doživljanje in sprejme od sogovornika tisto, kar želi sprejeti. Tak stik pa zahteva medsebojno spoštovanje, naklonjenost in zaupanje.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja