Panaceo Basic Detox zeolit krema, 50 mL

Panaceo Basic Detox zeolit krema je primerna za nego iritirane kože - primerna je za celo družino in je povsem naravna. Panaceo Basic Detox zeolit krema je primerna za nego iritirane kože - primerna je za celo družino in je povsem naravna.
543888 1382

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Andreja **** 7. 02. 2019 20:54
Spoštovani,

Uporabljam puder Skin powder in Zeolith creme. Nad obema izdelkoma sem navdušena in g... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Panaceo Basic Detox zeolit krema je primerna za nego iritirane kože - primerna je za celo družino in je povsem naravna.

Zeolit krema odpira regeneracijo in ravnovesje vaše kože z naravnimi učinki - s pridom jo uporabite tudi v primeru razpokane, suhe, razdražene, rdečične, utrujene ter srbeče kože obraza.

Naravne sestavine kreme so ekstrakti zelišč, olja in naravni mineral zeolit.

Z dodanim E vitaminom, ki je poznan kot dober antioksidant krema učinkuje proti staranju, naravna olja in zelišča pa krepijo in negujejo kožo. Glavne sestavine poleg zeolita so : sivkino olje, čebelji vosek, olje lorberja, črni bezeg in olivno olje. Krema je namenjena vsem generacijam in vsem tipom kože, njen učinek je popolnoma naraven.

Zakaj naravna kozmetika?

naravna kozmetika služi negi človeškega telesa. Kožo podpira, varuje in ščiti pred škodljivimi vplivi za vse življensko obdobje. ?roizvajalec izdelka namenja visoko zahtevo kvaliteti kreme, ter izvaja strogo kontrolo kakovosti, kje je tudi predpogoj za uspešno pridobitev certifikata "Nature certificate" in za garancijo kvalitete.

Naravna kozmetika z bio deli pomeni, da izvajalec skrbi, da je zeolit krema sestavljena iz 100 % naravnih sestavin in 70 % kontrolirane biološke pridelave.

Zeolit - mineral življenja

Zeolit je vulkanskega porekla, turkizno zelen, nastal je iz tekoče magme v prvotnem morju, ki podpira regeneracijo in ponovno ravnovesje v koži.

Panaceo Basic PMA tehnologija

Ali z drugimi besedami mikro aktivacija zeolitnega prahu je osnova za celotno proizvodnjo izdelkov Panaceo, ki zagotavlja izjemne lastnosti PMA-zeolitov. Raziskovanje PMA je plo 10 letnega dela in raziskav na kar petih različnih EU univerzah, ki potrjujejo, da so zeoliti pridobljeni s to tehnologijo, predvsem pa njihovo delovanje povsem naravno.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Manualna medicina

Manualna medicina je priporočljiva pri nepravilnem delovanju sklepov, ker jih vrne v prvotno stanje, pa tudi za bolečine v hrbtenici na delu vrata, prsi in križa, funkcionalne motnje, nekatere oblike glavobola, vrtoglavice, šumenja v ušesih in motnjah pri dihanju.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Panaceo Panaceo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov