PHYTOCITRUS Šampon za obarvane lase z izvlečkom grenivke, 200 mL

Šampon varuje sijaj in barvo ter podaljša trajanje minivala. Šampon varuje sijaj in barvo ter podaljša trajanje minivala.
493503 3307

Ocene in mnenja

Opis

Phytocitrus šampon varuje sijaj in barvo ter podaljša trajanje minivala. Je naravno kisel, ker vsebuje izvleček grenivke. Poleg vsebuje še izvleček celuloze drevesa, medtem ko je rastlinska osnova za čiščenje pridobljena iz olja kokosa, obogatenega s proteini sladkega mandeljna. Lasišče in lase umijete s šamponom, nato pa temeljito izperite. Za dosego optimalnega rezultata priporočamo po umivanju še nanos Phytocitrus maske z rastlinskim maslom in izvlečkom grenivke.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Alexandrov pristop temelji na uravnavanju hrbtenice z dvigovanjem glave navzgor, kot bi bilo telo obešeno za lase. Vaje opravljajo šolarji v dvojicah, in sicer najprej leže na tleh, nato sede na stolu in končno stoje s hrbtom ob zidu. Eden od obeh šolarjev pazi pri drugem na zravnanost hrbtenice, ga opozarja in popravlja nepravilnost drže. Ta pristop temelji na učenju ozaveščenosti lastne telesne drže in težnji po izboljšanju, kar bi še kako prav prišlo šolarjem, pa tudi staršem in učiteljem, ki imajo slabo držo.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Phyto
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja