PHYTOJOBA Vlažilen šampon z oljem Jojobe za suhe lase, 200 mL

Nežen, kremni šampon z intenzivno vlažilnimi lastnostmi, ki povečajo naravno zaščito las. Nežen, kremni šampon z intenzivno vlažilnimi lastnostmi, ki povečajo naravno zaščito las.
569283 3316

Ocene in mnenja

Opis

Posebno formuliran za suhe lase, PHYTOJOBA je nežen, kremni šampon z intenzivno vlažilnimi lastnostmi, ki povečajo naravno zaščito las. Vsebuje olje Jojobe, izvleček celuloze drevesa, izvleček modrega glavinca in sleza, ter osnovo za umivanje narejeno iz

kokosovega olja. Lasišče in lase operite s šamponom, potem temeljito izperite. Da bi dosegli boljše rezultate priporočamo pred šamponiranjem nanos HUILE D ´ALES - intenzivni vlažilni tretma z esencialnimi olji.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Komunikologi radi poudarjajo, da ljudje še vedno izražamo 55 % simbolov z gibi in mimiko, 38 % z barvo glasu in komaj 7 % z besedami. Običajno so ozaveščene le besede. Ozavestiti govorico telesa torej pomeni vzpostaviti stik tudi s tistim, kar je avtomatizirano in že dolgo nezavedno. Pomeni prepoznavati pomenske kretnje, ki so davno dogovorjeni simboli za sporočanje lastnih stališč in mnenj. Značilno je sicer, da ima vsaka skupnost nekaj specifičnih simbolnih kretenj, večina pa je splošno veljavnih, zapisanih v genih kot del kolektivno nezavednega naše civilizacije. Govorica telesa je torej nekakšen podaljšek besed ne govorice, kot so vile za seno podaljšek prstov na rokah, lopata podaljšek dlani, kladivo podaljšek pesti, daljnogled podaljšek oči in računalnik podaljšek možganov.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Phyto
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja