Phyt’s rdečilo za ustnice Mousse cacao, 4,1 g

Lesket rdečila daje ustnicam bleščeč sijaj in iskreč nasmeh.<br><br><span class="modro"><strong>Pozor: </strong>odtenek izdelka je viden na povezavi pod sliko izdelka</span><br> Lesket rdečila daje ustnicam bleščeč sijaj in iskreč nasmeh.

Pozor: odtenek izdelka je viden na povezavi pod sliko izdelka
4846 4846

Ocene in mnenja

Opis

ščiti, hrani

100 % rastlinskih sestavin je biološko pridelanih
56 % vseh sestavin je biološko pridelanih
100 % vseh sestavin je naravnega izvora

Naravni biserni lesket rdečila daje ustnicam bleščeč sijaj in iskreč nasmeh. Zahvaljujoč harmoniji rastlinskih olj in voskov so ustnice obenem tudi nahranjene in zaščitene.

Vsebuje

¦ Jojobino* in sončnično* olje: bogata z vitaminom E in maščobnimi kislinami temeljito navlažita ustnice in preprečujeta njihovo izsušitev.
¦ Čebelji, carnaubin* candelille vosek: hranijo.
¦ Naravni pigmenti mineralnega izvora: dajejo barvo in biserni sijaj.
¦ Rastlinski tokoferol: iz vitamina E, antioksidanta, za zaščito, mehkejše ustnice in proti staranju .

Rdečila so na voljo v devetih barvnih odtenkih

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Čustvo je lastnost, ne neko dogajanje samo po sebi, na katerega posameznik ne bi imel vpliva. Šolar naj spozna, da je čustvo del njega in njegove trenutne zgodbe, zato naj ga izrazi v prvi osebi: namesto »zagrabila me je panika« naj npr. reče »postal sem paničen«. Gre namreč za t. i. jezik odgovornosti, ko šolar sam prevzame odgovornost za nastalo stanje in sam poskrbi za izhod iz čustvenega nelagodja. Z miselnim obvladovanjem lastnih čustev si dviguje samozavest in se rešuje pred neprijetnimi posledicami (slabo izbrane rešitve, čustvene in vedenjske motnje, psihosomatika itd.). Gestaltna terapija uporablja v takih primerih soočanje s čustvorn, kot bi bilo to čustvo oseba. Najprej naj šolar prepozna, katero čustvo se je nalepilo na neko zgodbo, z njim naj vzpostavi stik in opravi namišljen dialog, v katerem obe vlogi igra sam. To mu omogoča, da spet doseže notranje ravnovesje, tj. nekakšen notranji red in mir, ki mu omogočata ustvarjalno delo. Sožitje in dogovor sta možna le tam, kjer ni strahu in nasilja. Če je šolar prisiljen sprejemati navodila zunanjega sveta kot grožnjo, s takim okoljem ne more biti v sožitju. Odziva se s stresom.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: PHYT'S PHYT'S
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja