Phyt's senčilo za veke rjav odtenek (taupe), 6 mL

Senčilo je brez koncervansov ali drugih aditivov.<br><br><span class="modro"><strong>Opozorilo:</strong> vsi odtenki so vidni na povezavi pod sliko izdelka</span><br> Senčilo je brez koncervansov ali drugih aditivov.

Opozorilo: vsi odtenki so vidni na povezavi pod sliko izdelka
11180 11180

Ocene in mnenja

Opis

Eksplozija barv, ki izvira iz visoke vsebnosti pigmentov mineralnega izvora ter biserovnine. Skupaj zagotavljata intenzivnost barve in biserni efekt s sijajem.
Biserni koncentrat daje vekam bleščeč sijaj.
Senčilo je brez koncervansov ali drugih aditivov.

Prednosti

20-25% vseh sestavin je biološko pridelanih
100% vseh sestavin je naravnega izvora

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Vzroke za motnjo pripisujejo ali neustreznemu besednemu in nebesednemu izražanju čustvenih spodbud v zgodnjem otroštvu ali neki čustveni stiski, v kateri je otrok zatrl svoja čustva, ker jih ni smel oz. iz sramu ni hotel izraziti, ali pa je okolje prezrlo njegove čustvene odzive. Otrok postaja zbegan, saj ne dojame bistva dogajanja. Rešuje se s tem, da slepo sledi navodilom okolja, od katerega prevzema vzorce, ki naj bi nekako ustrezali manjkajočim čustvenim odzivom. V šoli nima težav, njegov način mišljenja pa postaja čustveno tog in strogo logičen (t. i. operativno mišljenje). Njegove pripovedi so čustveno prazne, nepovezane, čudaške. Vedno bolj je negotov vase, poln je samoobtožb in občuti] manjvrednosti. Ker ne prepoznava sporočilne vrednosti nekaterih čustev, tvega preveč in podlega telesnim poškodbam. Aleksitimija se polno izrazi šele v začetku pubertete, ko z vso silo privrejo na dan »nove zgodbe", ki naj bi se vezale na čustva. Ker pa jih šolar ne zazna, postane le še bolj vznemirjen, negotov, krčevit in tog. Zato se raje odpove razmišljanju o »novih zgodbah" in jih izrine iz spomina. Živi naporno in težko, iz dneva v dan.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: PHYT'S PHYT'S
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja