Phyt's SOS korektor proti nepravilnostim in mozoljem, 10 mL

Phyt's SOS korektor proti nepravilnostim in mozoljem je inovativne in zelo uporaben stick v obliki roll ona primeren predvsem pri otrocih in vseh tistih osebah, katerih koža je problematična, aknasta in mozoljasta. Phyt's SOS korektor proti nepravilnostim in mozoljem je inovativne in zelo uporaben stick v obliki roll ona primeren predvsem pri otrocih in vseh tistih osebah, katerih koža je problematična, aknasta in mozoljasta.
947091 9000

Ocene in mnenja

Opis

Phyt's SOS korektor proti nepravilnostim in mozoljem je inovativne in zelo uporaben stick v obliki roll ona primeren predvsem pri otrocih in vseh tistih osebah, katerih koža je problematična, aknasta in mozoljasta.

Omenjeno je pogosto problem v času otroške pubertete, pogosto pa mozoljavost opazimo tudi v času hormonskih neravnotežij. 

Losjon učinkovito osuši in eliminira akne in mozolje in jih nevtralizira s potrebno natančnostjo revolucionarnega nanašalnika. 

Za koga je izdelek primeren?

  • za osebe z mastno in problematično kožo
  • za nečisto kožo obraza
  • za aknasto kožo obraza

Certifikat: Cosmebio

Namen izdelka je regenerativno delovanje na površino kože, še posebej lokalno na površino mozolja. Roll on nananašlnik omogoča zelo natančno nanašanje izdelka na površino kože . 

Način uporabe roll-ona

S pomočjo natančnega roll-ona nanesite tekočino proti mozoljem in ostalim kožnim nepravilnostim na želeno površino. Izdelek nanašajte redno in sicer 4 dni zaporedoma tako zjutraj kot tudi zvečer.

Izdelek lahko nanašate tudi tekom dneva, v kolikor je to potrebno. 

Da bi bilo delovanje roll-ona še toliko boljše je smiselno kožo predhodno očistiit, saj le tako poskrbite za dobro absorbcijo in nasploh delovanje učinkovin. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: PHYT'S PHYT'S
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov