Planters Aloe Vera matirna krema za obraz, 50 mL

<strong>Planters Aloe Vera matirna krema za obraz je inovativna vlažilna krema za obraz s 24 urnim podaljšanim delovanjem ter je primerna za negovanje nečiste ter problematične kože obraza. </strong> Planters Aloe Vera matirna krema za obraz je inovativna vlažilna krema za obraz s 24 urnim podaljšanim delovanjem ter je primerna za negovanje nečiste ter problematične kože obraza.
513806 28141

Ocene in mnenja

Opis

Planters Aloe Vera matirna krema za obraz je inovativna vlažilna krema za obraz s 24 urnim podaljšanim delovanjem ter je primerna za negovanje nečiste ter problematične kože obraza.

Specifična krema Planters, katere glavna učinkovina je aloe verin regenerativni gel je primerna za intenzivno nego obraza s seboregulacijskimi učinkovinami. Krema zaščiti ter navlaži kožo, ki je vidno postarana ter ustavi delovanje radikalov, ,ki so vzrok napredovanega staranja, nastanka gub in gibic, starostnih kontur ipd..

Planters Aloe Vera matirna krema vsebuje večinoma le naravne aktivne sestavine, ki pripomorejo k mat učinku (to pomeni, da zmanjšajo neprijeten odsev kože, ki je posledica prekomerne zamaščenosti kožne povrhnjice).

Planters Aloe Vera matirna krema vsebuje

aloe verin gel, namejen mikro regeneraciji, citronska kislina, timijanova ter sivkina vodica, bio Arganovo olje, izvleček cveta Imperata Cylindrica, izvleček alge Laminaria Saccharina, mešanico antioksidantov, ki so pridobljeni iz naravnih izvlečkov rastlin, UVA in UVB filtre.

Planters Aloe Vera matirna krema - uporaba

Kremo nanesite na površino kože obraza, ki naj bo predhodno venomer temeljito očiščena. Kremo nanašajte do dva krat na dan, da bi bili nanosi kar se da časovno redni nanašajte zjutraj in zvečer ob vaši kozmetični rutini.

Aktivne učinkovine Planters Aloe Vera matirne kreme za obraz

ALOE VERA BARBADENSIS
Aloe Vera, ki se uporablja v kozmetiki je drugačna, saj ne vsebuje Aloina, sestavine, ki jo najdemo v zdravilih. Ima izjemno sposobnost, da veže molekule vode in jih zadrži v roženici. Na ta način kožo vlaži globinsko. Poleg vlaženja nudi tudi glajenje kože.

CITRONSKA KISLINA
Uravnava naravni pH kože.

BIO TIMIJANOVA VODA
Vsebuje številne snovi, kot so eterična olja, flavonoidi in tanini. Zato čisti, spodbuja prijetno rdečico in deluje regenerativno.

BIO SIVKINA VODA
Z njenim regenerativnim delovanjem je izredno priporočljiva zlasti za tretma nečistoč ter rahlo razdražene kože.

BIO ARGANOVO OLJE
To olje je izjemno bogato vitamini, predvsem vitaminom E, maščobnimi kislinami in naravnimi antioksidanti, ki pomagajo preprečiti škodo, ki jo povzročajo prosti radikali.

IMPERATA CYLINDRICA
Izvleček rastline, bogate s kalijem je posebej primeren za regeneracijo dehidrirane kože. Študije kažejo, da rastlina kožo vlaži, za obdobje daljše od 24 ur z le dvema dnevnima nanosoma.

LAMINARIA SACCHARINA
Izvlečki alge Laminaria Saccharina delujejo seboregulacijsko, ter preprečujejo draženja in deluje regenerativno. Prav tako so fiziološki regulatorji pH in vlažilci kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Planters Planters
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov