Proerecta Klasik, 12 tablet

Proerecta Klasik za vse moške, ki si želijo boljšo spolno moč. Proerecta Klasik za vse moške, ki si želijo boljšo spolno moč.
425214 33085

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Proerecta Klasik za vse moške, ki si želijo boljšo spolno moč.

Lastnosti Proerecta Klasik

  • primerno za odrasle moške
  • kombinacija zelišč z aminokislinami in koencimom Q10
  • v obliki tablet
  • učinkovanje v eni uri

Delovanje in aktivne sestavine

Težave z erekcijo se lahko pojavijo tudi pri zdravih in spolno aktivnih moških. Velikokrat gre za posledico hitrega tempa življenja, pomanjkanja spanja, prevelikega stresa. Številne odgovornosti, konstantne napetosti in nenehno sprejemanje pomembnih odločitev. Ob pomanjkanju ustrezne telesne vadbe, zdrave in uravnotežene prehrane in celostnim nezdravim načinom življenja, vaše telo začne pešati pri nekaterih funkcijah. Hkrati pa na vas deluje še strah, pred neuspešnostjo ali celo negotovost med spolnim odnosom.

Takšen življenjski slog je neugoden za optimalen pretok krvi po vaših žilah. Kar pomeni, da boste kmalu lahko zaznali težave pri erekciji. Ob tem pa vaš trenutni življenjski slog vpliva tudi na hormone, predvsem testosteron, kar boste prepoznali po znižanju libida. Neodvisno na vašo starost, so posledice neprijetne in vas lahko presenetijo kadarkoli, če ste stari 20 ali 40.

Če ste se že kdaj srečali z občutkom negotovosti pred spolnim odnosom in bi si želeli, da se takšen občutek ne ponovi več, vam predlagamo, da preizkusite Proerecta Klasik. Zeliščno prehransko dopolnilo bo namreč spodbudilo vašo erekcijo in vam dalo samozavest, ki jo potrebujete. Formula je bila izdelana z upoštevanjem vseh omenjenih razlogov za slabši krvni pretok.

Prehransko dopolnilo Proerecta Klasik vsebuje izvleček Tribulus terrestris. To zelišče se pogosto uporablja v medicini in je pogosta sestavina prehranskih dopolnil za športnike. Vsebuje fitosterole, katerih najvišje koncentracije so v plodovih ter koreninah rastline. Znano je, da ta rastlina prispeva k delovanju spolnih organov in aktivnosti hormonov (On Hold Botanicals). Za plod rastline je znano, da prispeva k zdravju srca in ožilja ter vpliva na sečni in reproduktivni sistem (On Hold Botanicals).

Iz rastline Panax ginseg prihajajo različne vrste ginsega. Ta rastlina ima kompleksne učinke na človeško telo. V prehranskem dopolnilu je prisoten izvleček Panax ginsega. Prispeva k delovanju krvnega obtoka in vpliva na šibkost oziroma izčrpanost ter telesno zmogljivost, pri čemer poskrbi za poživitev telesa (On Hold Botanicals). Panax ginseg vpliva tudi na spolno zdravje (On Hold Botanicals).

Izvleček Rožnega korena prispeva k delovanju srca in žilnega sistema (On Hold Botanicals). Vpliva pa tudi na kognitivno in mentalno zmogljivost ter krvni obtok (On Hold Botanicals).

Iz grma oziroma majhnega drevesa Guarane, je iz semen pridobljen izvleček Guarane. Znano je, da Guarana in prisoten kofein pomagata pri izboljšanju koncentracije in povečanju budnosti (On Hold Botanicals). Ob tem ko prispeva k zdravju imunskega sistema prispeva k boljši energiji (On Hold Botanicals). Hkrati pa prispeva tudi k duševni zmogljivosti in boljšemu spominu (On Hold Botanicals).

Prehransko dopolnilo vsebuje tudi koencim Q10, ki je naravno prisoten v vseh celicah človeškega organizma. Prav tako pa sta prehranskemu dopolnilu dodana L- Arginin ter L-Citrulin.

V primeru, da so vaše težave posledica erektilne disfunkcije, težav s srčnim in krvnim tlakom, diabetesa ali drugih resnih bolezni, prehransko dopolnilo Proerecta Klasik ni primerno za vas.

Tabela sestavin tablet Proerecta Klasik

Sestavina Ena tableta vsebuje
 L-Citrulin *  200 mg
 Arginin * 200 mg 
Tribulus terrestris - izvleček *  105 mg 
Izvleček korenine Ginsenga *  100 mg 
Izvleček grozndih pečk *  100 mg 
Izvleček rožnega korena *  50 mg 
 Guarana - izvleček * 50 mg 

* referenčna vrednost vnosa ni določena

Sestavine:

L-Citrulin, L-Arginin, izvleček Tribulus terrestris, izvleček Panax ginsenga, izvleček Rožnega korena, Izvleček Guarane, Koencim Q10, želatina.

Jemanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni vnos je 1 do 2 tableti.

Prehransko dopolnilo zaužijte z obilico tekočine eno uro pred spolnim odnosom. Vaša erekcija bo po uporabi Protecta Klasik zanesljiva.

Prehransko dopolnilo ni primerno za vsakodnevno uporabo. Uporabljajte le po potrebi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ProErecta ProErecta
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja