Proerecta Shot, 60 mL

Takojšnje delovanje Proerecta Shot vas pripravi za spolni odnos. Takojšnje delovanje Proerecta Shot vas pripravi za spolni odnos.
2022-04-16 5,99 €
33087 33087

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Takojšnje delovanje Proerecta Shot vas pripravi za spolni odnos.

Prednosti Proerecta Shot

  • za moške
  • enostavno doziranje
  • z zeliščnimi izvlečki
  • takojšnje delovanje
  • nima stranskih učinkov

Delovanje in aktivne sestavine

Če si želite hitrega učinkovanja in takojšnje pripravljenosti na posteljne aktivnosti je Proerecta Shot prava izbira za vas.

S pomočjo zeliščnih izvlečkov v obliki tekočine, se vse pozitivne učinkovine absorbirajo hitreje, kot če bi zaužili tableto ali kapsulo. Proerecta Shot je prehransko dopolnilo izdelano posebno za moške, ki se zaradi različnih razlogov srečujejo s težavami z erekcijo. Če si lahko pomagate z Proerecta Shot, da bo vaša erekcija boljša, bolj zanesljiva in učinkovita, lahko sebi in svoji partnerki nudite boljši užitek.

S pomočjo tega napitka ne bo boljša samo vaša erekcija vendar celotna spolna izkušnja. Prepričalo vas bo hitro delovanje in učinki različnih zeliščnih izvlečkov.

Proerecta Shot ima dodan izvleček Tribulus terrestris. Zelišče, ki je pogosto uporabljeno v medicini in prehranskih dopolnilih za športnike. Najvišja koncentracija fitosterolov jev plodovih ter koreninah rastline. Znano je, da ta rastlina prispeva k delovanju spolnih organov in aktivnosti hormonov (On Hold Botanicals). Za plod rastline je znano, da prispeva k zdravju srca in ožilja ter vpliva na sečni in reproduktivni sistem (On Hold Botanicals).

Drugi izvleček v Proerecta Shot je izvleček Panax ginsega. Prispeva k delovanju krvnega obtoka in vpliva na šibkost oziroma izčrpanost ter telesno zmogljivost, pri čemer poskrbi za poživitev telesa (On Hold Botanicals). Panax ginseg vpliva tudi na spolno zdravje (On Hold Botanicals). Številne različne vrste ginsega, kot so azijski, kitajski ali korejski, prihajajo prav iz rastline Panax ginseg.

Naslednji izvleček v napitku Proerecta Shot je izvleček Rožnega korena. Ta prispeva k delovanju srca in žilnega sistema (On Hold Botanicals). Vpliva pa tudi na kognitivno in mentalno zmogljivost ter krvni obtok (On Hold Botanicals).

Bolj znana sestavina tega prehranskega dopolnila pa je Guarana. Izvleček je pridobljen iz semen. Gurana vsebuje kofein in prispeva k boljši koncentraciji in povečanju budnosti (On Hold Botanicals). Ob tem ko prispeva k zdravju imunskega sistema prispeva k boljši energiji (On Hold Botanicals). Hkrati pa prispeva tudi k duševni zmogljivosti in boljšemu spominu (On Hold Botanicals).

V prehranskem dopolnilu pa je tudi L-Arginin.

Tabela sestavin

Sestavina izdelka vsebnost * RDA
Arginin * 500 mg ni določena
Citrulin  * 507 mg  ni določena
Tribulus terrestris - izvleček *  400 mg  ni določena
Izvleček korenine Ginsenga *  310 mg  ni določena
Izvleček grozndih pečk *  200 mg  ni določena
Izvleček rožnega korena *  100 mg  ni določena
Guarana - izvleček * 80 mg  ni določena

*RVV = Referenčna vrednost vnosa

 L-Arginin, L-Citrulin, izvleček Tribulus terrestris, izvleček Panax ginsenga, izvleček grozdnih pečk, izvleček Rožnega korena, izvleček Guarane.

Jemanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni odmerek je 60 mL oziroma ena plastenka.

Embalažo pred uporabo dobro pretresite. Zaužijte vsebino ene plastenke 30 minut pred spolno aktivnostjo. Če želite še boljši učinek, svetujemo uživanje na prazen želodec.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ProErecta ProErecta
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja