Propolaid PropolGola sprej, 20 mL

<p>Prehransko dopolnilo z izvlečkom propolisa v brezalkoholni raztopini in eteričnim oljem&nbsp; poprove mete, ki blagodejno deluje na grlo ter na sluznico ustne votline.</p>

Prehransko dopolnilo z izvlečkom propolisa v brezalkoholni raztopini in eteričnim oljem  poprove mete, ki blagodejno deluje na grlo ter na sluznico ustne votline.

270725 1268

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Ekološko proizveden spray, 100% naravni izvor, brez alkohola in glicerola z ekstraktom propolisa in mete. Omogoča hitro olajšanje žrela in obnovi mukozni sloj žrela. Propolis je znan kot dober regenerator saj vemo da obloži žrelo.

Prehransko dopolnilo z izvlečkom propolisa v brezalkoholni raztopini in eteričnim oljem  poprove mete, ki blagodejno deluje na grlo ter na sluznico ustne votline.

Ne vsebuje

glutena, mlečnih derivatov, laktoze, umetnih barvil....

Primerno za vegetariance.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Pogosto namreč pozabljamo: naši otroci se počutijo od rojstva naprej strašansko odgovorni za naše življenje, zadovoljstvo, srečo in če tega zadovoljstva ni, potem postanejo, tako kot vaša hčerka, zelo utrujeni in izgubijo vso energijo.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sanofarm Sanofarm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja