x
Vse kategorije
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Protexx vložki za dezinfekcijo obutve

Proizvajalec: Protexx
Protexx vložki za dezinfekcijo obutve so učinkovito preventivno sredstvo proti glivicam na nogah.
Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov::
  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Delovanjeproti bakterijam
Namenproti bakterijam, proti neprijetnemu vonju
Mesto uporabeobutev, noge
Predel uporabenoge

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Protexx vložki za dezinfekcijo obutve so učinkovito preventivno sredstvo proti glivicam na nogah. Izdelek Protexx je mogoče uporabiti kar 75x, nakar je potrebno vložek zamenjati.

Blazinice za zaščito so namenjene hitri dezinfekciji ter sušenju obutve, ki je vlažna do mokra ter pogosto prekomerno preznojena in neprijetnega vonja.

Naše noge so ene najbolj obremenjenih delov telesa. Obuvamo jih v nogavice in čevlje, ter se ves dan potijo.

Kaj se dogaja z njimi v svojem poklicu vidi tudi gospa Von Eberts. Pedikerka ve, da težava velike večine ljudi ni le v neprijetnem vonju, pač pa je znoj tudi vzrok za pojav gljivičnih obolenj. Bakterije ki se trdovratno zadržujejo v prepoteni obutvi našim nogam ne dajo miru. x

Za kakšen tip obutve je protexx primeren?

  • športna obutev: kadar se prekomerno potite, v primeru intenzivne perspiracije ter mišično muskulaturne aktivnosti vašega organizma.
  • delovna obutev: vaši obutvi in vašim nogam bo dezinfekcija dobro dela. Tako bodo vaše noge prijetne na otip ter brez nepriejtnih vonjav. Dolge ure v isti obutvi naredijo oolje, ki je prijetno predvsem za razvoj glivic.
  • obutev za vsak dan: v kolikor skrbite za obutev, jo negujete ter preprečujete razvoj neprijetnih glivic, ki vrh vsega oddajajo še neprijeten vonj je življenska doba obutve signifikantno podaljšana. Vlaga je pogosto ena največjih sovražnic obutve.

Kako deluje Protexx?

  • osušitev vlažne obutve
  • odstranjevanje ter prekrivanje neprijetnega vonja
  • preprečevanje nastajanja glivičnih okužb in s tem povezanih nadaljnjih neprijetnosti

Absorbcija vlage poteka s pomočjo visoko absorbtivnih snovi, ki dobro absorbirajo vlago iz same obutve. Dezinfekcijska vloga blazinice je še posebej pomembna, saj preprečuje razvoj neprijetnih bakterijskih ter glivičnih kultur, ki se lahko nenazadnje preselijo tudi na površino kože nog. Posledica invazije na tovrstni predel so lahko številne težave dermalnega tipa.

Nadzor nad neprijetnimi vonjavami je lahko prav tako težaven, če ne uporalbjate Protexx vložkov - popolna dezinfekcija ter suho okolje v sami obutvi nudi učinkovito zatiranje mikororganizmov, saj le-ti za svoje razmnoževanje potrebujejo prehrano ter vlažno in toplo okolje.

Protexx vložek vsebuje le naravne sestavine

Farnesol je naravna sestavina, pridobljena iz eteričnih olj

Absorbcijsko sredstvo - ni v stiku z obutvijo, omogoča pa hitro sušenje obutve

vrečka - je narejena iz česanih vlaknastih struktur naravnega izvora

O izumitelju dezinfekcijskih blazinic

Izumil sem dezinfekcijske blazinice za čevje imenovane Protexx, te po nošenju vstavimo v čevelj in posrkajo ves znoj. S tem smo rešili težavo odvečne vlage v čevljih.

Izmuteljeva ideja je naranvost genialna - vedeti je potrebno, da se na kvadratnem centimetru naših podplatov nahaja 400 žlez lojnic, ki neprestano izločajo znoj. Ta je najprej brez vonja, saj ga 99 % sestavlja le voda. Zaudarjati začne šele ko pride v stik z bakterijami, ki se razmnožujejo v vlažnem okolju.
Izumitelj se je tako lotil odpravljanja težav pri koreninah ter bakterijam uničil življenjsko okolje.

Skrivnost je v polnilu blazinic, ki so sestavljene iz krogljic in soli podobnega granulata - zmes, ki zmore veliko. Ta znes je tako vpojna, da lahko le v nekaj urah vpije do 3 decilitre vode in tako osuši še tako prepoten čevelj.

Preizkus pokaže da bazinica v rekordnem času vpije vso razpoložljivo vodo. Blazinice osušimo z nekaj urnim suše njem, pri čemer se neprijeten vonj ne razvije.

Bakterije se v suhem okolju ne počutijo dobro, kajti za rast in razmnoževanje potrebujejo vlago. Blazinicam je dodan naravni ekstrakt eterični olj fernasol, ki je bakterijam še posebej neprijeten.

Priloge

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

KORENJE

Korenje ni samo hrana za zajce, saj vsebuje visoko raven antioksidantov, alfa-karoten in beta-karoten, ki ščitita telo pred rakom. Korenje lahko tudi pomaga pri povečanju cirkulacije krvi v telesu, zato je njegov sok idealen za uživanje na začetku vadbenega programa.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Delovanjeproti bakterijam
Namenproti bakterijam, proti neprijetnemu vonju
Mesto uporabeobutev, noge
Predel uporabenoge

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.