Purity Herbs Exfoliating naravni piling gel, 30 mL

Purity Herbs Exfoliating naravni piling gel je 100% naravni piling gel, ki nežno odstrani odmrle kožne celice in nečistoče z obraza, ne da bi pri tem kožo izsušil. Purity Herbs Exfoliating naravni piling gel je 100% naravni piling gel, ki nežno odstrani odmrle kožne celice in nečistoče z obraza, ne da bi pri tem kožo izsušil.
421057 8154

Ocene in mnenja

Opis

Purity Herbs Exfoliating naravni piling gel je 100% naravni piling gel, ki nežno odstrani odmrle kožne celice in nečistoče z obraza, ne da bi pri tem kožo izsušil. Ta nežna formula vsebuje jojobina semena za piling, olja za vlaženje in naravno islandsko zeliščno mešanico za čiščenje, osvežitev in pomirjujoče učinke. Piling spodbuja celično obnavljanje in naredi kožo bolj zdravo, svilnato mehko in sijočo.

Steklenička 125ml

Uporaba Purity Herbs Exfoliating naravni piling gela

Očistite obraz in vrat z zeliščnim čistilnim mlekom in vodo. Nanašajte piling s krožnimi gibi po predelu obraza in vratu, nato sperite s toplo vodo. Uporabljajte vsaj 1-2 krat na teden. Primerno za vse vrste kože.

O kozmetiki Purity Herbs

Vse skupaj se je začelo z André Raesovim znanjem in strastjo do zelišč ter njihovih zdravilnih učinkov. Po selitvi na Islandijo se mu je zaradi izjemne islandske flore odprl popolnoma nov svet. Eksperimentiral je z islandskimi zelišči, olji in kremami, vendar pa prvotna ideja ni bila, da bi svoj hobi spremenil v posel. A kljub temu...

Leta 1993 je v vrtcu delala Ásta Śyrusdóttir in opazila majhnega dečka, ki je trpel za resnimi ekcemi in izpuščaji. Prosila je dečkovo mamo za dovoljenje, da bi poskusila na njegovi koži eno od Andréjevih doma narejenih zeliščnih krem in ugotovila ali mu bo ta pomagala.

Po nekaj dneh se je, na presenečenje vse vpletenih, dečkova koža vrnila skoraj v normalno stanje.

Po naključju je bil dečkov dedek, Bövar Jónsson, lokalni farmacevt. Tako kot vsi ostali je bil nad rezultati kreme navdušen. Böðvar je nato v svoji lekarni ponudil izdelek, da bi lahko André še naprej eksperimentiral z islandskimi zelišči in razvijal nove izdelke, ki bi lahko pomagali še več ljudem. Ta edinstvena in Andréjeva prva doma narejena krema je dobila primerno ime "Wonder Cream„ in še danes pomaga veliko ljudem po vsem svetu pri odpravljanju težav s problematično kožo. Leta 1994 je Bövar spodbudil Andréa in Ásto, da odpreta svoje podjetje. Tako je nastala organizacija Purity Herbs, prva naravna kozmetika na Islandiji.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Psevdokrup

Se je psevdokrupu mogoče izogniti?
Vsi ukrepi proti onesnaženemu zraku so preventivni. V bližini otrok se načelno ne sme kaditi.

Smiselno je tudi, da stanovanja ne opremite s pohištvom in stvarmi, iz katerih lahko izhlapevajo kemikalije.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Purity Herbs Purity Herbs
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov