Radico organska kana, 100 g prahu

<strong>Organska&nbsp; kana Radico je certificirana, brez pesticidov, težkih kovin. <br></strong> Organska  kana Radico je certificirana, brez pesticidov, težkih kovin.
538213 5591

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Lavra **** 17. 10. 2017 20:47
S kano se barvam že kar nekaj let in v tem času sem preizkusila kane različnih proizvajalcev. Nekate... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Organska kana Radico je certificirana, brez pesticidov, težkih kovin ter je 100 % čista kana za tretma las in lasišča.

Kana izloči rdečkasto barvilo. Kana lase intenzivno obarva ter jih daj prijeten lesketajoč odtenek, ob enem pa pripomore tudi k rasti las in stimulaciji lasišča. Pomembno je opozoriti tudi, da preprečuje nastanek prhljaja na lasišču in ima hladilni učinek.

Ekološka kana Radico je visoke "Body Art" kakovosti.  Po obiranju kanine liste natančno razvrstijo. Skrbno izbrane liste posušijo in jih zmeljejo v prah, ki ga trikrat presejejo.

Uporaba Radico organske kane

Kano zmešamo z vodo, segreto do 40 °C, da dobimo zmes jogurta. (100 g kane za lase do ramen), dodamo lahko tudi sok limone ali pomaranče. Mešanico dobro premešamo in pustimo stati od 5 do 24 ur, da se izloči naravni pigment ali lavson. Pokrijemo s plastično folijo, da se mešanica ne posuši.  Z barvanjem začnemo pri lasnih koreninah.Nanesemo obilno na oprane in suhe lase. Lase po nanašanju ovijte v plastično folijo za živila in brisačo, da so lasje na toplem

Za dosego  najboljšega rezultata pustimo barvo delovati tri ure, učinek pa je viden že po eni uri.
Kana je naravna, rezultati se razlikujejo.
Vsebuje: 100g prahu

Shranjuj v suhem in hladnem

Proizvajalec:
Radico Noida Indija 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Odbojka

Odbojka

Odbojka se je razvila pred skoraj 100 leti v ZDA, in sicer kot manj naporno nadomestilo za košarko. Odkar
je igra v letu 1950 prodrla W tudi v Evropo, je število njenih privržencev naraščalo iz leta v leto. Posebno priljubljena varianta je odbojka na plaži (beachvolley). ki se
igra na mivki. Izrednega pomena je druženje, saj je odbojka skupinska igra, kjer si nasproti stojita dve ekipi.

Z zdravstvenega vidika odbojka poskrbi za celovito obremenitev telesa, intenzivnost pa je odvisna od znanja in želje igralcev.

Hitro odzivanje in usklajenost gibanja se pri odbojki krepita močneje kot moč in zmogljivost. Način igre varuje sklepe, izgorevanje maščob pa je dokaj majhno.

Odbojka je idealen izravnaini šport za vso družino, in sicer Rod pogojem, da igra poteka brez pretiranih ambicij. Za otroke je tekmovalna tehnika pogosto pretežka, zato je za njih bolj primerna različica igre ,žogo čez vrv'. Ker zahteva sorazmerno majhne tekaške in vzdržljivostne sposobnosti, je primerna tudi za starejše ljudi.

Neugodni so lahko morebitni eksplozivni gibi in pogosti padci, vseeno pa so padci zaradi mivke manj nevarni kot pri igrah na asfaltu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Radico Radico
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja