Repose posteljna blazina

Učinkovita rešitev pri preventivi in zdravljenju preležanin ter za ublažitev bolečin. Učinkovita rešitev pri preventivi in zdravljenju preležanin ter za ublažitev bolečin.
2022-04-11 312,50 €
14440 14440
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEKMEDICINSKI PRIPOMOČEK

Učinkovita rešitev pri preventivi in zdravljenju preležanin ter za ublažitev bolečin. Blazina REPOSE učinkovito razbremeni pritiske in se prilega vsem standardnim bolniškim in domačim posteljam. Blazina je shranjena v ovojnini, ki je obenem tlačilka in zagotavlja ustrezno polnjenje z zrakom.

Velikost in teža

190 x 78 x 5 cm, 1,5 kg

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

Homeopatija se razlikuje od večine alternativnih terapij in zdravljen]. Namesto da zdravi fizične ali čustvene težave z nasprotnimi sredstvi (bolečino v hrbtu z masažo, prehlade in gripo z zdravili), homeopatija pravzaprav zdravi podobno s podobnim.
Kako sploh deluje?
Homeopatija je v uporabiže dolgo, čeprav ne razumemo povsem, kako deluje. V 19. stoletju se je uporabljala za zdravljenje hudih boleznih, kot so škrlatinka, kolera, rumena mrzlica, uspehi pa so se pokazali tudi pri zdravljenju živali.

Homeopatija je način zdravljenja, pri katerem je bolniku dana bolezen v majhnih količinah v prepričanju, da bo samo telo spodbudilo boj proti okužbi. Ker homeopatija v grščini pomeni »podobno trpljenje«, njene osnove temeljijo na sposobnosti telesa za samozdravljenje.

Če recimo trpite za senenim nahodom, boste dobili majceno količino cvetnega prahu, ki navadno sproži napad kihanja. Toda na tak način telo opomnimo, naj se brani, in poveča svojo obrambo pred takim vdorom.

Homeopatska tableta je narejena iz aktivne sestavi ne, večkrat razredčene, in nosi I ne snovi, navadno saharoze. Jakost ali učinkovitost tablete je opisana s črko »C«. Če je zdravilo označeno s 100c, je to močnejše od tistega, ki je označeno s 6c. Močnejše ko je zdravilo, bolj ga je treba razredčiti. Če vidite na nalepki črko »X«, to označuje manjšo učinkovitost. Homeopatija je popolnoma varna in ne ovira nobene nobenega drugega zdravljenja. Priporočljiva je tudi za majhne otroke in celo živali.
Kako jemati homeopatska zdravila?
Kadar jemljete zdravilo, se ga ne dotikajte s prsti, ker to lahko uniči njegovo učinkovitost. Namesto tega dajte najprej belo tabletko na pokrov stekleničke in jo nato položite pod jezik; tam se bo raztopila. Ne uživajte ničesar 20 minut pred jemanjem ali po jemanju zdravila.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede