Rio 60 Second Face Lift Plus aparat za lifting obraznih kontur, 1 set

<strong>Rio 60 Second Face Lift Plus je aparat, ki je namenjen negi ter intenzivnemu liftingu obraznih kontur in deluje s pomočjo procesa, ki mu pravimo faradizacija ali ionoforeza.</strong> Rio 60 Second Face Lift Plus je aparat, ki je namenjen negi ter intenzivnemu liftingu obraznih kontur in deluje s pomočjo procesa, ki mu pravimo faradizacija ali ionoforeza.
526533 28300
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Rio 60 Second Face Lift Plus je aparat, ki je namenjen negi ter intenzivnemu liftingu obraznih kontur in deluje s pomočjo procesa, ki mu pravimo faradizacija ali ionoforeza.

Rio 60 Second Face Lift Plus se uporablja predvsem za lifting obraznih predelov, ki so vidno utrujeni in nečvrsti, prav tako je idealen za toniranje in pomlajevanje obraznih kontur.
Blaga elektro stimulacija nikakor ni boleča, saj le blago napenja ter stimulira delovanje obraznih in drugih bližnjih mišic.

Napenjanje mišic obraza omogoča poleg prijetne mikro stimulacije tudi prijetno drenaži in izboljšuje cirkulacijo in krvni pretok v predelu, ki ga stimuliramo. V kolikor sočasno vnašamo še kolagen in morebiti retinol pa se zmanjša še vidnost obraznih gub in deluje izrazito anti-age.

Rio 60 Second Face Lift Plus deluje na dva načina:

EMS ali z drugimi besedami elektromagnetna stimulacija je namenjena blagemu napenjanju obraznih mišic obraza - posledično pa je izboljšana mikro cirkulacija ter lokalni krvni obtok.

Vnašanje kolagena in retinola - za ta namen so priloženi retinol kolagenski obliži, s pomočjo katerih se izvaja vadba.

Vsak tretma z Rio 60 Second Face Lift Plus stimulatorjem deluje 60 sekund, nakar zvočni signal aparata opozori, da le.tega premaknite na naslednje polje obraza.

Uporaba ter delovanje Rio 60 Second Face Lift Plus stimulatorja

Aparat prijetno stimulira obrazne konture ter utrjuje mišice obraznega predela. Razultati in občutenje čvrstosti mičic je moč začutiti že po prvi uporabi. Po uporabi boste čutili ravno tako, kot bi prišli iz face lifting tretmaja - vendar brez kirurškega posega.

Izdelek Rio 60 Second Face Lift Plus se lahko uporablja tudi za utrjevanje kontur podbradka in vratu. Na začetku uporabe se za najboljše rezultate priporoča vsakodnevna dvajsetminutna uporaba aparata, pozneje pa po potrebi.

Set za lifting Rio vsebuje

Rio 60 Second Face Lift Plus aparat
stojalo za aparat
obliž s kolagenom ter retinolom, 5 obližev
prevoden gel za delovanje aparata
torbica in baterijski vložek

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medikor Medikor
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja