Sebamed šampon proti prhljaju, 200 mL

Sebamed šampon proti prhljaju je inovativen šampon, z dodatkom aktivne učinkovine - olamin, ki učinkovito kontrolira prhljaj in omogoča do 50 % manj prhljaja. Sebamed šampon proti prhljaju je inovativen šampon, z dodatkom aktivne učinkovine - olamin, ki učinkovito kontrolira prhljaj in omogoča do 50 % manj prhljaja.
925713 13212

Ocene in mnenja

Opis

Sebamed šampon proti prhljaju je inovativen šampon, z dodatkom aktivne učinkovine - olamin, ki učinkovito kontrolira prhljaj in omogoča do 50 % manj prhljaja.

Z uporabo tega šampona proti prhljaju nastaja do 50 % manj prhljaja in sicer po 14 dneh redne uporabe šamponirnega sredstva.

Prednosti šampona Sebamed

  • dermatološko testiran izdelek
  • nežna čistilna formulacija
  • ne povzroča iritacij
  • pripomore k zmanjšanju iritacij
  • pomaga pri zmanjšanju srbečice in neprijetnih občutkov na lasišču

Uporaba Sebamed šampona proti prhljaju

Šampon nanesite na temeljito omočene lase, šampon nežno vmasirajte, da se speni na površini las, nakar peno dobbro izperite.

V kolikor je na laseh veliko prhljaja in je ta pogosto trdovraten, je najbolje, da nanesete šampon ponovno ter dobro umijete lase še enkrat.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kronično vnetje prostate

Kako si lahko pri kroničnem
vnetju prostate pomagate sami? Mnogi urologi ugotavljajo, da je potek kroničnega nebakterijskega prostatitisa precej odvisen od bolnikovega načina življenja. Tako lahko stres sproži poslabšanje bolezni, izogibanje stresu pa ima izrazito pozitivne učinke. Sčasoma bolniki sami ugotovijo, katere dejavnosti (npr. hrana) stanje izboljšajo in katere ga poslabšajo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sebamed Sebamed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov