Sensodyne Rapid Relief zobna pasta, 75 mL

Zobna pasta Sensodyne Rapid Relief klinično dokazano olajša bolečino zaradi občutljivosti v le 60 sekundah. Zobna pasta Sensodyne Rapid Relief klinično dokazano olajša bolečino zaradi občutljivosti v le 60 sekundah.
923087 8657

Ocene in mnenja

Opis

Zobna pasta Sensodyne Rapid Relief klinično dokazano olajša bolečino zaradi občutljivosti v le 60 sekundah.

Sensodyne Rapid Relief je zobna pasta, ki je primerna za hitro oskrbo zob:

  • olajša občutljivost
  • trajna zaščita občutljivosti
  • zaščita prostorov med zobmi
  • svež okus
  • hitra pomoč

Sensodyne Rapid Relief zagotavlja klinično dokazano hitro olajšanje težav občutljivih zob. Deluje v 60 sekundah in tako hitro olajša zobno občutljivost. Sensodyne Rapid Relief je bil oblikovan tako, da ustvari fizično zaščito proti vsem povzročiteljem občutljivosti. Pri uporabi dvakrat na dan zagotavlja dolgoročno zaščito pred preobčutljivostjo zobne sklenine.

Kako deluje zobna pasta?

Izdelek vsebuje kalijev nitrat in stroncijev klorid, ki sta glavni aktivni sestavini v tej pasti. Druge Sensodyne paste vsebujejo aktivne sestavine, ki delujejo na drugačen način. Pasta Sensodyne Rapid Relief  vsebuje tudi kompleks Novamin, ki združuje tako vsebnost fluorida in silikata, ki posledično lajšata prekomerno boleče in občutljive zobe. 

Do bolečin lahko pride zaradi različnih vzrokov - poglavitni vzrok je lahko izguba sklenine, ki je lahko posledica prekomerne erozije ali abrazivnega čiščenja zobne sklenine. Ker zobje pod sklenino vsebujejo na tisoče majhnih por obraba sklenine povzroči pronicanje tekočine in posledično draženje živčevja - tako postanejo zobje preobčutljivi in boleči.

Hitro delujoča formula zbne paste kanalčke v zobovini zapre ter olajša zobno preobčutljivost.

Opozorila ob uporabi zobne kreme

Samo za peroralno uporabo. Če se pojavi draženje, prekinite z uporabo. Hranite zunaj dosega otrok. Ne smejo ga uporabljati otroci, stari 12 let ali manj, razen če jim to ne priporoči zobozdravnik ali zdravstveni delavec. Občutljivi zobje lahko nakazujejo na zalo resno težavo z zobovjem. V takih primerih je nujna hitra oskrba zob s strani zobozdravnika. Če simptomi vztrajajo ali se poslabšajo, se posvetujte s svojim zobozdravnikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Glaxosmith kline Glaxosmith kline
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov