Simon Ašič HoleSIT čaj 24, 50 g

Simon Ašič HoleSIT čaj je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča Simon Ašič HoleSIT čaj je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča
524492 29770

Ocene in mnenja

Opis

Simon Ašič HoleSIT čaj je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča

Simon Ašič HoleSIT čaj je nastal z poznavanjem rastlin in sadov, ki jih daje mati narava. Pater Simon Ašič je uporabil le učinkovite rastline, ki rastejo pri nas v Sloveniji, zato je ta proizvod povsem slovenski.

Za koga je Simon Ašič HoleSIT čaj primeren?

Pozor: čaj ne zaužiti v primeru, da ste občutljivi na katero koli izmed naštetih sestavin.

Priprava čaja Simon Ašič HoleSIT čaj

Čaj si pripravite tako, da eno žličko čajne mešanice prelijete z 2 do 3 decilitri vrele vode in pustite, da čaj razvije svojo aromo. Čaj pustite v ta namen stati vsaj 10 minut, preden ga zaužijete.

Ker je čaj narejen v obliki rinfuze (raztresenega stanja) le-tega prefiltrirajte skozi fino cedilo, okus čaja pa lahko še dodatno izboljšate z dodatkom sladila ali medu.

Priporočilo za pripravo: čaj vedno pripravite  v sveži obliki; sladilo oz. predvsem med dodajte takrat, ko je čaj ohlajen.

O holesterolu

Holesterol spada v skupino organskih molekul (alkoholov) s steroidnim skeletom - ob enem spada v skupino lipidnih molekul. Holesterol je sintetiziran le v prisotnosti živalske celice, pomeben pa je predvsem za fluidnost molekul lipidnega dvoslija, ki se nahaja v prav vsaki  telesni celici. To je tudi pomembna lastnost holesterola, saj se le-ta vgrajuje v lipidni dvosloj in tako daje pomembno funkcionalnost telesni celici.

Sestava čaja je sledeča:

20 % delež navadnega jetičnika

20 % delež pirnice

10 % delež lista koprive

20 % delež navadnega rmana

10 % delež poprove mete

Ste preobčutljivi na katero koli izmed sestavin galenskega čaja - v tem primeru čaja ne pijte oziroma se predhodno posvetujte z zdravnikom. Čaj pijte do maksimalno 10 dni, v kolikor se zdravstveno stanje v tem času ne izboljša v dogovoru s svojim zdravnikom spremenite terapijo. Čaj ni primeren v primeru, da ste noseči ali dojite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sitik Sitik
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja