Sinomarin dojenčki 2,3 % ampule, 18x5 mL + GRATIS Sinomarin otroški, 50 mL

Sinomarin Dojenčki je 100-% naraven in klinično preskušen nosni dekongestiv. To je hipertonična raztopina morske vode (2,3 % NaCl), v kateri je veliko koristnih sestavin morske vode (mineralne soli in elementi v sledeh). Sinomarin Dojenčki je 100-% naraven in klinično preskušen nosni dekongestiv. To je hipertonična raztopina morske vode (2,3 % NaCl), v kateri je veliko koristnih sestavin morske vode (mineralne soli in elementi v sledeh).
449750 1183

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Sinomarin Dojenčki je narejen za dojenčke in malčke ter pomaga očistiti nosno votlino, tako da odpravi odvečno sluz in nečistoče ter s tem prepreči nazalne in sekundarne otorinolaringološke okužbe in zaplete, npr. otitis.

Sinomarin Dojenčki pripomore k sprostitvi zamašene nosne votline, povrne normalno dihanje skozi nos in votekot tekoča farmacevtska oblika za nebuliranje, da pripomore k izboljšanju respiratorne funkcije ali zdravljenju akutnega bronhiolitisa.

Primerno za dojenčke in malčke.
Sinomarin Dojenčki se lahko uporablja pogosto in tako dolgo, kot je potrebno, brez omejitev. O neželenih učinkih uporabe izdelka Sinomarin Dojenčki ne poročajo.

Ključne lastnosti:
- Z zmanjševanjem otekle nosne sluznice (z osmozo) blaži zamašenost (kongestijo) nosu.

- Redči in utekočini izcedek iz nosu.

- Pripomore k obnovi naravne vloge nosne sluznice.

- Očisti nosno votlino – nabrane sluzi, krast, prahu, umazanije, onesnaženih delcev, alergenov in povzročiteljev okužb.

- Vlaži nosno sluznico in blaži suhost v nosu.

Sinomarin se priporoča

- za učinkovito odstranjevanje nakopičene sluzi in čiščenje nosne votline;
- za vse vrste zamašenega nosu in sinusov, npr. rinitis (nalezljivi ali alergijski), sinusitis; pri prehladu in gripi;
- za preprečevanje sekundarnih otorinolaringoloških okužb in zapletov, npr. otitisa;
- pri vsakodnevni higieni in zaščiti pred boleznimi;
- za pomoč pri okrevanju po endonazalni operaciji;
- za vlaženje nosne sluznice v suhem okolju.

Morska voda, uporabljena v izdelku Sinomarin Dojenčki, je iz zaliva ob mestecu Cancale na bretanski obali v Franciji. Območje je znano po svoji legi ob odprtem morju in močnih tokovih ob plimi, zato je kakovost morske vode zagotovljena. Vodo skrbno nadzoruje francoski urad za vodo, tako da izpolnjuje standarde francoskega ministrstva za zdravje.

Uporaba medicinskega pripomočka

Priporočeni odmerki: Nekaj kapljic v vsako nosnico, 2- ali 3-krat na dan, ali po zdravnikovih navodilih. Ob gosti odvečni sluzi v nosu se lahko varno v vsako nosnico vnese večja količina izdelka. Primerno za inhaliranje z nebulatorjem. Primerno za uporabo od rojstva.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Pri starejših otrocih ali mladostnikih se nagrade prav tako dobro obnesejo, le da namesto pik dajete denar. Vaš otrok se bo naučil, da mora, če želi dobiti žepnino, denar zaslužiti in paziti, da ga ne bi izgubil. Služenje žepnine je sijajno urjenje za to, da se bo otrok dobro znašel v svetu odraslih. Otrok lahko služi točke z opravljanjem gospodinjskih del in upoštevanjem družinskih pravil daljše obdobje ali za dejanja iz prijaznosti. Prav tako morajo biti jasne kazni za izgubo točk. Če otrok bankrotira, mu vzemite pomembne predmete, na primer televizor iz njegove sobe; pozneje jih lahko prisluži nazaj.

Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Guter Rat Guter Rat
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja