Skeyndor Clear Balance zaščitni gel za kožo, 50 mL

<p>Za&scaron;čitni gel za kožo je namenjen regeneraciji in preventivi &scaron;irjenja nečistoč.</p>

Zaščitni gel za kožo je namenjen regeneraciji in preventivi širjenja nečistoč.

468851 20981

Ocene in mnenja

Opis

Zaščitni gel za kožo je namenjen tretiranju in preventivi širjenja nečistoč (aken) na mastni koži, ki je nagnjena k aknam. Aktivne sestavine povečajo regenerativne nivoje peptidov, obenem pa izboljšajo naravno odpornost kože in pomagajo preprečevati nastajanje mozoljev. Vsebuje formulo proti lesku in je brez olja. SPF 15. Pri normalnem ali suhem tipu kože se nanaša lokalno na področje nečistoč.

Aktivne sestavine:

acetil dipeptid-3 aminohexanoate,
Filipendula Ulmaria (brestovolistni oslad)

O Skeyndor Clear Balance

SKEYNDOR CLEAR BALANCE je profesionalna linija izdelkov, namenjena normalizaciji treh glavnih vzrokov za nastanek kožnih nečistoč in nepravilnosti: hiperserboreje, hiperkeratoze in nagnjenosti k dermalnim težavam.

Za učinkovito odpravljanje nepravilnosti na koži je ključno razlikovanje med vnetnimi in nevnetnimi pojavi na koži, saj imajo drugačen vzrok nastanka, zato jih je potrebno tretirati z različnimi izdelki.

Linija CLEAR BALANCE vključuje dve vrsti izdelkov, za uporabo v salonih in doma, ki pomagajo v boju proti obem vrstam pojavov na koži: izdelki za normalizacijo kože, ki preprečujejo razširjanje aken ter izdelki, ki so namenjeni občasi rabi in pospešujejo odpravljanje neželjenih dermalnih pojavov na koži. V linijo pa so vključeni tudi izdelki, ki zmanjšujejo neprijetne posledice aken, kot so brazgotine (mikrokeloidi), razširjene pore, masten izgled kože.

Vsi CLEAR BALANCE izdelki so narejeni brez olj in iz nekomedogenih sestavin, ki se prilagodijo potrebam specifične kože, obenem pa je ne mastijo in ne povzročajo leska.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Skeyndor Skeyndor
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja