Solgar Zlata čarovnija, 1 set

<strong>Solgar Zlata čarovnija je komplet dveh vrhunskih Solgar izdelkov, ki je namenjen oplemenitivi organizma z antioksidanti ter omega ribjimi maščobnimi kislinami. </strong> Solgar Zlata čarovnija je komplet dveh vrhunskih Solgar izdelkov, ki je namenjen oplemenitivi organizma z antioksidanti ter omega ribjimi maščobnimi kislinami.
925527 27716

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Solgar Zlata čarovnija je komplet dveh vrhunskih Solgar izdelkov, ki je namenjen oplemenitivi organizma z antioksidanti ter omega ribjimi maščobnimi kislinami.

Komplet je sestavljen iz dveh proizvodov:
- Solgar koncentrat ribjega olja, 60 kapsul
- Solgar VM-75 multivitaminska formula, 30 tablet

Solgar VM-75 multivitamini in minerali

Vsebujejo mešanico skrbno izbranih komponent, namenjeni oksidativni zaščiti telesa in celotnega organizma. Solgar VM-75 multivitamini tako vsebujejo vitamin E, ki velja kot močan antioksidant, vitamin C pa je poznan vitamin, namenjen zaščiti telesnih celic ter poviševanju odpornosti telesa. Vitamin C ali askorbinska kislina je vodotopen vitamin, ki ga je potrebno vsakodnevno nadomeščati.

Solgar koncentrat ribjega olja

Solgar Omega-3 maščobne kisline v tem prehranskem dopolnilu so obogatene z EPK ter DHK komponentami maščobnega ribjega olja, ki sta izrednega pomena. Višji je procent teh sestavin, močnejše in bolj efektivno je delovanje prehranskega dopolnila.

Dodani vitamin E zaradi svojega antioksidacijskega delovanja ščiti ribje olje pred oksidacijo.
Omega-3 maščobne kisline zmanjšujejo tveganje pred kardio­vaskularnimi boleznimi

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Solgar Solgar
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede