Sonicare Diamondclean standard HX6062, 4 nastavki

Je najodličnejši nastavek iz družine Sonicare. Je najodličnejši nastavek iz družine Sonicare.
511439 18524
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Je najodličnejši nastavek iz družine Sonicare:

- v sredini glave ima v obliki diamanta postavljene čvrste ščetine s katerimi učinkovito, a nežno odstranjuje zobne obloge.

Primeren za modele ščetk:

Sonicare DiamondClean,
FlexCare+,
FlexCare in HealthyWhite.

Opozorilo:

Nastavke je potrebno zamenjati vsake 3 mesece, na kar opozarjajo indikacijske ščetine, ki so postavljene na vrhu glave.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Okužba z virusom človeške imunske pomanjkljivosti (angl.: human immunodeficieno; uirus, HIV) običajno vodi v razvoj aidsa (angl.: acquired immunodeiicienr; syndlVII/e). Kljub odkritju zelo učinkovitih protiretrovirusnih zdravil še vedno ni cepiva, ki bi bolezen uspešno preprečevalo. Število okuženih oseb še zmeraj narašča, predvsem v državah v razvoju.

Virus najverjetneje izvira iz Afrike, kjer sorodni virus prenašajo nekatere vrste primatov. Z opic na človeka se je najbrž prenesel s slino ob ugrizu. Med ljudmi se virus širi z okuženimi telesnimi tekočinami.

Bolezen  so prvič opisali leta 1981 v ZDA, kjer so opazili porast neobičajnih oblik pljučnice in oblike rakavega obolenja med mladimi homoseksualnimi moškimi. Dve leti kasneje so osamili povzročitelja, ki so ga poimenovali virus človeške imunske pomanjkljivosti.

 HIV

Virus HIV okuži in postopoma uničuje podtip limfocitov in s tem okrni imunski sistem. Osebe okužene s HIV, so lahko več let povsem brez težav. V krvi okuženih se po okužbi pojavijo protitelesa proti HIV, ki jih lahko dokažejo s krvnimi preiskavami. Ko je imunski sistem toliko okvarjen. da se pojavijo določene okužbe ali rakava obolenja, pomeni, da se je razvila končna oblika bolezni, aids. V tem obdobju lahko mikrohi, ki sicer za zdrave ljndi niso škodljivi, povzročajo hude bolezni.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Philips Philips
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja