Starpil ČOKOLADA tradicionalni topli vosek za depilacijo brez trakov, 1000 g

Je tradicionalni, visoko kvalitetni depilacijski vosek z nizkim tališčem. Je tradicionalni, visoko kvalitetni depilacijski vosek z nizkim tališčem.
900966 10920

Ocene in mnenja

Opis

je tradicionalni, visoko kvalitetni depilacijski vosek z nizkim tališčem. Ima lastnost izredne gnetljivosti in je proizveden iz visoko kvalitetnih smol in čebeljega voska. Segret vosek (50°C) naj ima gostoto medu. Preizkusite ga na roki, da se izognete opeklinam. Pred nanosom voska uporabite gel pred depilacijo. Nato nanesite vosek z leseno lopatico v debelejšem sloju (3-4 mm) v smeri rasti dlačic in ko se ohladi oz. strdi, ga s hitrim potegom odstranite v nasprotni smeri rasti dlačic.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Terapija segrevanja

S toploto se telo spodbuja k presnavljanju pa tudi k prepuščanju kisika, hranilnih snovi, protitelesc in uhajanju razpadnih snovi. Tako je na primer pri pregrevaini kopeli dokazano, da so se tam, kjer se je telesna temperatura povprečno povečala za 1,8 stopinje Celzija, povečala vrednost kortizola in število belih krvnih telesc. Tako pa je mogoče aktivirati tudi oslabljene moči za protiobrambo. Neprekinjena toplota lajša bolečine in sprošča mišice, izboljša se prožnost tkiva in se poveča zmožnost obnavljanja telesa. Samo pri segrevanju telesne temperature za stopinjo Celzija se utrip poveča za 15 do 20 udarcev na minuto.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov